Knight and Day

Pentru ca de vineri, 23 iulie, pe ecranele din Romania ai posibilitatea de a viziona cel mai recent film al lui Tom Cruise, "Knight and Day", prin amabilitatea Raluk.ro iti prezint cam la ce ar trebui sa te astepti.
CoolRank: 7.5/10 - atmosfera & entertainment: 8/10
- regie: 7.5/10
- actori: 8/10
- scenariu: 8/10
- montaj: 7.5/10
Nota IMDb: 6.7/10
Knight and Day a fost una dintre cele mai placute surprize din ultima vreme. Un film care parea a fi un nou thriller stil Misiunea Imposibila, se dovedeste a fi o comedie excelenta, plina de poante originale si de faze super simpatice. Tom Cruise nu a fost niciodata mai amuzant si mai bine dispus, iar Cameron Diaz revine in forma ei obisnuita de comedie de care mie una mi-era dor dupa atatea roluri de drama dubioasa. Knight and Day este un film excelent pentru a va distra intr-o seara de vara alaturi de pereche sau prieteni.

Intalnire exploziva… cu comedia
Roy Miller (interpretat de Tom Cruise) este un agent sub acoperire, aflat in plina misiune si fiind urmarit de o
intreaga trupa de raufacatori care incearca sa il insceneze. June Havens (interpretata de Cameron Diaz) este o femeie care duce o viata perfect obisnuita… pana in momentul in care il intalneste pe Roy intr-un aeroport. Mai departe, June va fi prinsa intre Roy si cel care il urmaresc. Aceasta se urca intr-un avion in Wichita, Kansas, fara a realiza ca in avion nu se afla decat Roy si urmaritorii sai. June si Roy intra in vorba, iar fluturii dragostei vor aparea foarte curand in stomacul acesteia.
Ceea ce urmeaza va fi o aventura exploziva plina de suspans, rasturnari de situatie ingenioase si foarte mult umor.Avionul se va prabusi intr-un lan de porumb, la bord neramanand niciun pasager sau membru de echipaj in viata. Nu musai datorita prabusirii, ci mai mult datorita lui Roy. Fara sa aiba timp sa inteleaga prea bine ceea ce i s-a intamplat, June se va trezi alaturi de Roy intr-o goana nebuna prin intreaga lume, avand pe urme raufacatori periculosi.
Articolul complet precum si verdictul il poti afla de aici.

0 comentarii: