Guns N'Roses la Bucuresti

Daca acum 1 saptamana scriam aici despre aparitia unui zvon ce anunta sosirea trupei Guns N'Roses la Bucuresti, ei bine, iata ca zvonul a devenit confirmare.
D&D East Entertainment ii aduc in premiera la Bucuresti pe cei de la Guns N' Roses pe 21 septembrie la Romexpo.
De-a lungul anilor, GUNS N’ROSES a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America.
Fiecare album GUNS N’ROSES a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este “Appettite For Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii. 
Biletele se vor pune in vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro. 
Vor exista trei categorii de bilete:
VIP – tribuna, cu preţuri între 266,3 lei şi 298,2 lei, în functie de poziţionare
Golden Circle – în faţa scenei, la preţul de 191,7 lei
Normal Circle – la preţul de 127,8 lei


Din pacate, trupa Guns in momentul de fata nu reprezinta decat o amintire a ceea ce a fost candva iar singurul motiv de a merge la concert este, dupa cum bine spunea o prietena astazi de dimineata, faptul ca ei au fost "idolii copilariei" pentru unii dintre noi si au ramas inca in amintirea noastra prin ceea ce au cantat.

0 comentarii: