Urbanii sportivi de la Tenis Shop

E foooarte frumos afara, deci cred ca a venit momentul sa faci cunostinta cu Tenisshop.ro.
 Daca vrei sa iti cumperi echipament de tenis, squash, badminton, tenis de masa...sau daca pur si simplu ai nevoie de cateva sfaturi legate de cum sa iti alegi racheta de tenis , ori sa afli ce aduc nou ultimele tehnologii Wilson, Head sau Babolat, trebuie sa accesezi site-ul lor .

Daca ai vrea sa participi la vreun concurs si sa castigi o racheta de tenis sau ai o actiune interesanta la care ai nevoie de un partener de incredere, urmareste tot www.tenisshop.ro .
Oamenii chiar au creat un precedent prin:  campania organizata impreuna cu radio Itsy Bitsy de 1 Iunie, cand au oferit cadouri ( 3 rachete de tenis Wilson  US Open Junior + 3 tenis trainere), dar si cu ocazia Zilei Mondiale Anti Tutun, pe 31 mai, cand Liga Studenților din București (LSB) a organizat cea de-a doua ediție a concursului sportiv FUGI DE TUTUN! si Tenisshop a fost sponsor principal la premierea castigatorilor.

Vezi ce iti mai pregatesc in vara asta pe tenisshop.ro, caci si la iarna o sa-ti ramana prieteni , aducand noutati, promotii si oferte pe www. snowsports.ro.

0 comentarii: