Review: Tep Zepi in club Control

Joi seara, racoare destul de suspecta pentru Bucurestiul ce experimenteaza temperaturi cat se poate de inalte, insa in aceeasi vreme, si o noua reintalnire cu trupa Tep Zepi.
Locatia: Control Club.
In pofida Campionatului Mondial de Fotbal, aflat in plina desfasurare,si a unui concert Rain District cu intrare libera in Fabrica, clubul a fost multumitor de plin la ora concertului, iar pe parcurs chiar s-a mai umplut un pic.
Inaintea concertului, Vava imi spunea ca "are chef sa cante" iar acest lucru
s-a vazut inca de la inceput la intreaga trupa, care si de aceasta data, au dat dovada de cum trebuie realizat un concert la cote inalte.
In afara de fanii obisnuiti ai trupei, la concert au fost prezenti foarte multi oameni ce in ultimele saptamani au auzit de trupa si au vrut sa-i vada si in live, iar la final pot sa va spun ca acestia nu au plecat dezamagiti, ci din contra, chiar cu dorinta de a-i mai vedea si auzi.

15 melodii si un bis a numarat concertul. Un bis, pe care trebuia mentionat, a fost cerut indelung de public iar revenire pe scena a trupei nu a facut decat ca atmosfera din Control sa atinga cote maxime.
Petra Acker, una din cele mai bune voci feminine ale momentului, a impresionat si de aceasta data si, fara a incerca sa supar pe cineva, spun ca integrarea ei in trupa a dat un sound mult mai bun melodiilor trupei.
Insa in afara de voce, Petra a facut si spectacol, semanand, oarecum, cu

Cesaria Evora a muzicii rock.
Mihnea Ferezan, si el in mare "pofta" de cantat, a uimit si incantat si de aceasta data atmosfera cu a sa chitara si a demonstrat, daca mai era nevoie inca odata, de ce cealalta trupa in care activeaza, Luna Amara, va canta atat la Sonisphere cat si intr-un acoustic session la Tago Mago (detalii aici).
In coltul opus al scenei, as usual, Vava Ferezan care a energizat publicul
si de aceasta data cu riff-urile sale de bass, dar si prin "jongleriile" ca au creat un show demn de orice bassist ce se respecta.
La tobe, John Ciurea, la randul sau a impresionat publicul chiar daca a cantat cu 1 bat rupt insa asta nu poate fi decat o lauda pentru el, dat fiind faptul ca, a fost in acelasi registru cu restul trupei.
Pentru Tep Zepi viitorul arata bine, si in pofida unor zvonuri, turneul trupei va continua, urmatoarele date urmand a fi anuntate curand.
Foto credit: Daniela Grigore (Control) ; Video credit: No.3


9 comentarii:

Emm | 20 iunie 2010 la 15:40

Si cu cat te platesc oamenii sa scrii de bine de ei?
Intreb asta, nu ca n-ar canta bine, dar prea ii lauzi.
Chiar n-au niciun defect?

Vava | 21 iunie 2010 la 11:32

Ultima oara, 3 capre si o urda. ;) Cheers, sweety.
Toata lumea este plina de defecte, conteaza daca reusesti sa treci peste ele si sa faci ceva.
Daca iti place trupa asta, vino mai departe si simte-te bine. Si o sa vezi direct defectele, ca nu le lasam acasa.
Numai bine, Vava, TZ.

Emm | 21 iunie 2010 la 20:40

Uite c-o sa incerc sa ajung, nu de alta dar vreau sa vad defectele voastre, sweety :))
Pe unde mai cantati?

Vincent Vinyl | 21 iunie 2010 la 22:13

@Emm : Baietii nu ma platesc sa scriu despre ei. O fac doar din placere si rasplata pentru momentele faine de care am parte la concertele lor.
Lista cantarilor este in curs de adaptare si updatare asa ca stai pe aproape.

@Vava : Cine-i urda? :)

Vava | 22 iunie 2010 la 11:24

Metoda asta de a aduce fete la concert functioneaza de fiecare data.. :))
Ok, sweet Emm, abia astept sa ajungi, sper sa lasi la intrare carcoteala, langa nenea ala ridicol (aka bodyguard), si sa ramana la tine doar cheful de party.
Bei?

Emm | 22 iunie 2010 la 14:57

Uhhh ce incerci tu sa faci aici?:)
Da, beau, insa in cantitati moderate iar despre carcoteala...nu pot s-o las nicaieri pentru ca vine tot timpul cu mine. Este la fel ca aroganta lui Adi :)

Vava | 22 iunie 2010 la 15:21

Adi e arogant? :)) Trebuie sa ne cunoastem. Nu stii cum arata primul mesaj pe care am vrut sa il trimit cand am vazut raspunsul tau.

Vincent Vinyl | 22 iunie 2010 la 15:27

Uite si tu ce imagine are lumea despre mine :)) nu stiu daca s-o iau ca pe un compliment sau nu din partea ta Emm.

Gabi | 22 iunie 2010 la 17:17

Haide ca m-ati facut curioasa sa vad despre ce este vorba asa ca am dat play si, dupa ce am ascultat pot sa zic ca au potential baietii:)
Plus ca un anume nene m-a tot innebunit cu Tep Zepi in ultimele saptamani.