Vodka Juniors live @ Control

Una dintre cele mai importante trupe underground din Atena, Grecia, Vodka Juniors s-a format in anul 2000 din membrii a doua trupe punk, "Point Zero" si "Toxic Faces". Normal, primele doua materiale, "Drunk and Loud" si "All Them Clowns" inregistrate in 2000 si 2001 in UK si aparute la Cannonball Records, precum si albumul de debut, "SuburbanCore", aparut  in 2004 la aceeasi casa de discuri, se plaseaza in aceeasi zona street-punk / hardcore. Dupa un turneu foarte lung si mult timp peterecut in studio, cei de la Vodka Juniors devin mai nuantati din punct de vedere stilistic si isi rafineaza sound-ul odata cu albumul Dark Poetry din 2008, adaugand elemente ska, dub si reggae, amintind mai curand de Les Negrettes Verts si Mano Negra.


Pe langa concertul din Control, turneul din Romania al trupei ajunge si la Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Iasi si Craiova.
http://www.myspace.com/vodkajuniors

Dekadens se prezinta duminica la Control intr-o noua componenta. Plecarea definitiva a solistei Becky Elian in Canada chiar dupa turneul trupei in SUA si Canada i-a scos pentru o perioada pe Dekadens in afara scenei. Janin Pasniciuc, liderul trupei, incearca diverse formule pentru relansarea trupei, Florin Dinu, tobosarul din line-up-ul initial revine si apare o noua solista vocala, Anreea Lupescu (GRIN). In aceasta formula fresh si din punct de vedere al componentei dar si al sound-ului ( au aparut piese noi pe MySpace-ul trupei) Dekandens se vor prezenta pentru prima data in fata publicului bucurestean la concertul din Control.
http://www.myspace.com/dekadens

A treia trupa care va canta in seara de 25 aprilie este tanarul trio 2Facenation format in 2009 de Marius Pop (vocal, guitar,fiul lui Calin Pop de la Celelalte Cuvinte) impreuna cu Mihai Ardelean (keyboards) si Andrei Petrila (drums).
http://www.myspace.com/2facenation

Intrare: 15 RON*
* Concertul este gratuit pentru posesorii de card Control

0 comentarii: