Save or Cancel 10 - The Usual/Unusual Party

Pe 16 aprilie, the usual/unusual party se desfasoara la The Ark / FRONT. Vasile si Artan vor fi acolo, alaturi de Juja the Honey Peanut, VJ Tom, The Ambiance si Sharky, cu ocazia lansarii celui de-al 10-lea mix din seria Save or Cancel.


Why the PARTY? Pentru ca schimbam prefixul si transformam seria de mixuri promo produse de DJ romani. Cum? din release'uri digitale sporadice, Save or Cancel Mix Series se materializeaza ca CD - un produs autentic, local, colectionabil -- limitat la 500 de bucati / volum. Fiecare volum nou al seriei de mixuri va fi constitui astfel un prilej de party, iar party'ul va fi unica ocazie de a intra in posesia CD'ului promo - cadou pentru fiecare posesor de bilet.
Si pentru ca muzica ar trebui sa se auda TARE, vom inlocui cele 40-50 minute de streaming online cu 6 ore de party, impreuna.

Why DJ Vasile? Pentru ca ne place continuitatea ca exercitiu si diversitatea ca motiv; pentru ca apreciem muzica facuta cu pasiune. Iar cel mai bun exponent al celor enumerate este DJ Vasile - motiv pentru care el este autorul volumului 10 Save or Cancel Mix Series. Impreuna cu invitatii sai -- Artan si Juja the Honey Peanut -- DJ Vasile ne va scoate la o tura in afara cotidianului, prin Zona Libera a muzicii romanesti.

VJ Tom va ghida imaginatiile celor prezenti cu visuals'uri live, croite dupa o lunga experienta alaturi de sunetele lui DJ Vasile.

The Ambiance se ocupa de zona de role din Romania si documenteaza tot ceea ce tine de aceasta. Ajunsa la numarul 4, seria de DVD'uri Ambiance dar si restul de item'uri sport-oriented vor fi la subsolul The Ark / FRONT. Footage recent si foarte recent va rula toata noaptea -- poate si un preview la The Ambiance DVD 5.

Sharky va fi acolo sa surprinda cele mai surprinzatoare momente!


FRONT se doreste a fi un generator de forte si energii muzicale/culturale unice în varietatea incoerentă a Bucurestiului, o platformă muzicală rafinată care oferă alternative si promite experiente inedite. Fiecare live act, fiecare petrecere găzduită de FRONT, are un aport unic asupra ansamblului si confera locului o amprentă inconfundabilă.

Words last only their moment // dance in your own tempo // put time on hold and cue your moves.

* DJ Vasile (myspace.com/djvasile)
* Artan
* Juja the Honey Peanut (myspace.com/purpleperpendicular)
* VJ Tom
* Movies & Shop hosted by The Ambiance (http://www.theambiance.role.ro/)
* photos by Sharky (flickr.com/photos/sharky_rol)
* hosted by uBIc & nwt (http://saveorcancel.tv/)
* FRONT (http://pe.barica.de/front/) / The Ark (http://www.theark.ro/)

numar limitat de locuri: 300

bilete DOAR in avans
intrare 20 lei (+ CD cadou)
get yours NOW: tickets@saveorcancel.tv
*face control

0 comentarii: