Elibereaza-te

Până atunci, însă, voi fi eu, voi fi gândurile pe care le ai despre mine, voi fi vorbele pe care le-ai auzit despre mine, voi fi culoarea pe care mi-o dă lumina, voi fi sânge, dar nu voi fi liberă!

Suntem prea multi in jocul asta al emotiilor. Ma uit in jur si tot vad farame, vad cum tablouri umane se transforma in ramasite de povesti ce te bantuie o perioada, dupa care uiti dar mereu vor avea o oarecare recurenta in viata ta.
Ne jucam cu noi, ne jucam cu altii, ne regulam senzatiile si vietile transformand frumusetea in mocirla si in jeg.
Ei pleaca iar noi....iar noi ramanem in spate sa culegem piesele aruncate si sparte cu ura despartirii. Iar atunci iti vine sa pleci, sa te duci, sa dispari, sa te ascunzi de tine si sa-ti negi razboiul interior. Prea multi din oamenii din jurul meu au probleme, prea multi sunt raniti de niste unii ce de fapt isi bat joc de sentimentele altora, care calca in picioare absolut totul intr-o singura clipita. Iar altii n-au nici macar curajul de a purta o discutie, de a fi oameni pana la final, de ai respecta pe cei de langa ei si implicit pe sine.
Elibereaza-te de tot. Nu fugi tu - sa fuga ei, nu te ascunde tu - sa se ascunda ei, nu tu esti cel "gresit" ci ei sau ea sau el sau cine dracului vrei tu dar pricepe ca nu tu esti cel gresit.
Astazi este ziua in care nu ma voi gandi la tine. Astazi este ziua in care ma duc sa ma bucur de ploaie si de faptul ca finally ma simt liber. Liber de orice amintire de-a ta. Liber sa fiu eu, liber sa aleg si liber sa inteleg asa cum am facut-o mereu. Liber sa am curajul sa scriu, liber sa am curajul sa pot vorbi despre asta si liber sa fiu EU pentru ca my dear doar EU contez.


Va doresc incheieri frumoase, cu respect si stima pentru cel pe care-l lasi, cu zambete calde de ramas bun si cu vorbe spuse fara ura.
Inceputul povestii ii apartine Angelei.

Later edit: Si daca initial pornisem pentru a transmite un mesaj cuiva de fapt, in urma unei mici discutii, mi-am dat seama ca nu este asa. Cineva, undeva, candva, dintr-o intamplare poate va relationa cu cele scrise mai sus asa ca.....de fapt asta conteaza - universalitatea mesajului.
Iar persoana pentru care dadeam "mesajul" nu merita o scriere. Sa fie pace!

0 comentarii: