Simt o rusine

Simt o rusine...si inca o mare rusine cand ma gandesc la multe chestii de care am putut vreodata sa ma plang. Simt o mare rusine de ceea ce am considerat ca fiind apropiat unei apocalipse dar de fapt era doar un episod pasager asemanator unuia cu un scenariu prost din seria "Friends".
Simt o mare rusine cand afirm uneori ca e cam "rahat ceea ce traim" si in aceeasi vreme stiu ca nu sunt singurul ce isi adapteaza astfel discursul. Sunt si altii ce isi considera problemele ca fiind mult mai importante decat sunt ele in fondul lor. Uneori insa soarta ne loveste fix in moalele capului si daca avem macar un pic de inteligenta (iar voi cititorii stiu ca aveti) si nu suntem chiar niste idioti ce se gandesc doar la propria lor viata si avutie atunci ne cam dam seama ca ar trebui sa simtim o usoara rusine.
Diseara de la orele 21:00 in club Jukebox se petrece un concert caritabil organizat de prietenii Cristinei Dinu. Este ultimul sau strigat de ajutor pentru a putea strange cei 8000 de euro de care mai are nevoie pentru transplantul ce ii poate oferi speranta de a trai.
Vor canta : Alexandrina, Nicu Covaci, Ovidiu Lipan-Tandarica, Bogdan Bradu, Ionut Contras, HiQ, Artanu, Byron, Silent Strike, Trupa Jukebox, Pasager, Marfar, Popas, Daniel Lazar, Coyote Chicks.
Pretul biletului - 30 lei.
Biletele se pot achizitiona in ziua evenimentului la Jukebox Club si Restaurant sau la intrarea in sala.
 Iar daca vrei si crezi ca poti ajuta atunci sper sa fii prezent in Jukebox de la 21:00.
Spuneam ca simt o rusine....da simt o rusine pentru ca pana la urma, fino alla fine, nu exista ceva mai dureros si mai panicant si mai dezarmant decat gandul ca esti bolnav si ca ai nevoie de o suma imensa pentru un transplant sau altfel vei muri. Simt o mare rusine ca propriile mele griji par a fi mai importante decat orice altceva pe Pamant....si voi continua poate sa cred asta doar ca in acelasi timp nu voi uita de cauzele carora le pot fi de folos.
Iti recomand sa citesti si articolul "Frica ei si teama mea" de Bianca Oanea.

0 comentarii: