Cartea pericolelor pentru baieti

Editura Vellant a lansat ieri in Gradina Verona (loc incarcat de amintiri si placeri ce sper sa se redeschida curand) volumul "Cartea pericolelor pentru baieti" de Conn si Hall Igulden.
Locul a fost plin de pitici ce au venit pentru a-se juca, a-se bucura de compania altora si de vremea frumoasa de afara.
"Cartea pericolelor pentru băieţi" este, în acelaşi timp, un ghid practic, un roman de aventuri şi o enciclopedie. Capitolele de cultură generală îi vor ajuta pe cititori să să înţeleagă fenomenele naturale şi să cunoască istoria lumii. Fără a avea vreo clipă pretenţii de rigoare ştiinţifică, această carte este ca un manual de vacanţă iar “temele” pentru acasă îi vor face plăcere chiar şi celui mai îndărătnic şcolar. Coduri secrete, dinozauri, bătălii celebre, vânătoare, astronomie, mitologie şi toate acele lucruri de interes (pentru băieţi, cel puţin), laolaltă cu lecţii de curaj, patriotism şi putere de sacrificiu; figuri legendare dar şi poveşti despre fapte extraordinare ale unor oameni obişnuiţi.
Volumul poate fi achizionat de aici sau din orice librarie Carturesti.
Eu multumes Oanei pentru invitatie si va ofer mai jos o mica galerie foto a ceea ce am vazut in scurta mea sedere in Gradina Verona.

0 comentarii: