Scurt urbane

Lineup-ul de stiri pe scurt cu influenta la zilele imediat urmatoare se desfasoara asa:
- Dj Rushen de la ProFM Dance iti pune la dispozitie aici una din cele mai recente editii a emisiunii sale Rushous si iti recomand sa asculti.
Marti 2 martie se petrece o noua editie de Lecturi Urbane. La ora 19:00 ne vom strange pe peronul statiei de metrou Unirii 2 si vom merge catre Pipera si vom citi pe traseul Pipera - Berceni si inapoi la Unirii 2.
Lecturi Urbane – dincolo de povestea cărţilor şi a încurajării lecturii cu orice ocazie – este o poveste despre oameni. Despre cum citesc, despre cum se implică, despre cum încălzesc un loc. La fiecare ediţie de Lecturi Urbane, am avut impresia că mă aflu într-un loc cald, chiar dacă era o staţie sau un vagon de metrou. De fapt, erau oamenii cu entuziasmul lor care încălzeau totul în jur.
Fiindca e o ediţie primavaratecă şi vremea proastă nu ne mai opreşte din drum, vă invitam să veniţi cu mic, cu mare, cu iubiţi, iubite, mărţişoare, ghiocei, să ne petrecem seara citind şi dând celorlalţi pofta nostră de citit!
Ştim că nu se face primăvară cu o floare, însa am aflat că mai mulţi oameni cu mai multe cărţi pot schimba vremea! Vă aşteptăm cu paginile deschise!
Mai multe informatii pe Orasul Citeste
1 Martie ora 19.00 Mini concert unplugged la Cafe Verona
(Cărtureşti Verona, Bucureşti)
 Normal că  de 1 Martie fiecare dintre noi se gândeşte la fete. Dar, dată fiind diferenţa de gusturi,  fiecare se gândeşte la alta sau altele. Însă, când ne-am  gândit în grup, (Kumm) ne-a venit o idee pentru toate fetele din Bucureşti: fiindcă suntem băieţi şi cântăreţi, să vă oferim un mărţişor cu ceea ce ştim noi să facem mai bine. Să cântăm. Vă aşteptăm, aşadar, dragelor, în 1 Martie, la ora 19.00, la Cafe Verona, (librăria Cărtureşti Verona) cu un cadou unplugged şi dichisit, numai bun de prins adânc în piept.
Last but not least pe 1 martie are loc si campania "Martisorul Urban" a acestui blog. Ce presupune asta? Ei bine presupune ca pe multe dintre voi va vom suprinde cu o supriza cat se poate de urbana in cursul zilei asa ca cel mai bine ar fi sa fiti pe la birou in intervalul 10:00 - 18:00 si sa fiti gata de pozat!

0 comentarii: