Jojo Mayer la Bucuresti 18 Martie

Cel mai bun si mai original tobosar drum`n`bass in concert la Silver Church

JOJO MAYER & NERVE PROHIBITED BEATS

Jojo Mayer, considerat de multi drept cel mai bun tobosar la ora actuala, aduce sunetul NERVE pe 18 martie, in clubul Silver Church din Bucuresti.


NERVE inseamna muzica live in care improvizatia se face construind structura muzicala electronica cu instrumente clasice, un concept care a evoluat in ultimii 8 ani de la drum’n’bass, pana la o forma extinsa, ce incorporeaza elemente ale muzicii electronice, jazz-ului si muzicii rock, depasind limitele si standardele de concerte. Totul este produs LIVE de tobe, bass si claviaturi.

NERVE/Prohibitead Beats este proiectul de live-electro din New York, care a dus la aparitia unui nou hibrid al muzicii contemporane, aducand pe scena "reverse music” in timp real (fara DJ, fara loop-uri de tobe sau secvente ritmice). Turneele in America de Nord, Europa si Asia, concertele de club sau pe scenele festivalurilor mari si orice intre acestea, au adus si dovedit succesul acestui concept muzical.

Inima proiectului este reprezentata de interactiunea muzicala dintre Jojo Mayer, cu stilul sau original de a folosi tobele, si tehnica Real Time Audio Deconstruction dezvoltata de Roli Mosiman. La acestea se adauga sunetul eclectic de bass si bazele rock al lui John Davis, impreuna cu sensibilitatea lui Takuya Nakamura la clape si trompeta.
Privit uneori ca un saman misterios al tobelor, cu performante muzicale depasind orice limite instrumentale, Jojo Mayer si-a propus sa creeze arta care atinge oamenii obisnuiti. De la varsta de 18 ani, alaturi de formatia condusa de Monty Alexander, a participat la cele mai mari festivaluri de gen din Europa si din lume. In urma acestor participari a fost cooptat pentru concerte de nume precum Dizzy Gillespie sau Nina Simone, fapt care a dus la recunoastrea internationala a valorii sale.

Pentru concertul de pe 18 martie, accesul in Silver Church Club este permis incepand cu ora 20:00.
Biletele pentru concertul JOJO MAYER & NERVE costa 65 RON si sunt disponibile prin eventim.ro atat online cat si in punctele de vanzare (magazinele Germanos, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas, Vodafone Romania). In seara concertului pretul biletului de intrare este de 80 de RON. Evenimentul este organizat de MHO Music. Partenerii evenimentului: Eventim, Sapte Seri, Radio Lynx, inconcert.ro, feeder.ro, port.ro, muzicabuna.ro, bestmusic.ro.

JOJO MAYER (Drums)
ROLI MOSIMANN (RealTimeAudioDeconstruction)
TAKUYA NAKAMURA (Keyboards & Trumpet)
JOHN DAVIS (basses, Low end manipulation)
Mai multe detalii despre artisti si proiect pe pagina de myspace (http://www.myspace.com/jojomayernerve) si pe site-ul proiectului (http://www.jojomayer.com/).

0 comentarii: