186 de pagini insemnate de la Vellant

Editura Vellant lanseaza o carte cu 186 de coautori. Un proiect pornit din curiozitatea editurii Vellant cu privire la practicile de lectură ale cititorilor săi, Cartea însemnată a strâns în jurul său mai mulţi prieteni ai editurii, care au devenit, preţ de o pagină, ilustratori, redactori, traducători – pe scurt, coautori – ai unei cărţi-surpriză. Iar pentru a vedea despre ce este vorba atunci trebuie musai ca joi 25 februarie de la orele 19:00 sa vii in mansarda de la Carturesti Verona alături de traducătoarea Liliana Pleşa Iacob, hispanistul Andrei Ionescu, scriitorul Marius Chivu, Cristina Diaconescu, Group Creative Director la Mercury360, şi directorul Editurii Vellant, Dan Pleşa.
Printre semnatarii paginilor se numără Alexandru Andrieş, Ada Milea, Alexandrina Hristov, Ciubi (Pisica Pătrată), Marius Chivu, Costi Rogozanu, Dumitru Gorzo, Matei Branea sau Marius Constantinescu. Cei care au ratat ocazia de a însemna o pagină a cărţii-surpriză vor găsi în ediţia limitată o pagină lăsată liberă doar pentru ei.

Acest volum vorbeşte în egală măsură despre noi şi despre cititorii noştri. Vorbeşte despre pasiunea pe care o împărtăşim pentru cărţile-eveniment, despre curajul şi curiozitatea de a intra într-un joc cu totul nou şi despre încrederea în carte, ca obiect, într-o eră a digitalizării. Dovadă este chiar acest proiect pornit în online şi devenit un produs „handmade” bun de pus în bibliotecă al comunităţii de prieteni Vellant de pe Facebook.
Mai multe pagini insemnate din carte poti vedea cu un click aici.

Maine ne vedem acolo si abia astept sa pun mana pe o editie a acestei "bijuterii urbane". Tot de la Editura Vellant va recomand si cartea lui Alain de Botton - "Arhitectura Fericirii" pe care o am inca pe wishlist si eu iar mai jos iti ofer tot via editura Vellant si un mic film referitor la cartea ce se va lansa.

0 comentarii: