Rewind: Aprilie - Iunie

Aprilie: A continuat sarabanda confirmarilor si anularilor la B'Estfest-ul din acest an, insa a avut loc si editia cu numarul 4 a Rokolectiv unde in cadrul "Le Placard Headphone Festival" am putut mixa si eu astfel din nou imi extind multumirile pentru Corina si Gabi ce au sosit ca suport si au ramas incantate de selectia prezentata.
In aceelasi weekend aproximativ Alexandrina a lansat albumul sau de debut "Om de lut" iar Monici facea warm-up pentru Ellen Allien la party-ul din Studio Martin.
Suie Paparude lansaseaza cel mai proaspat clip - "Cea mai buna zi" iar tu il poti vedea aici.
AC/DC sunt anuntati ca planuind un concert in Romania iar la cateva zile se anunta ca a fost de fapt o mare tzeapa.
Pe la jumatea lunii "am fost camionagiu" asta ca pregatire a mixului de Paste. "Land of the human rights" s-a petrecut la Pavilionul Unicredit iar editura Rao aduce in premiera cartile Liciei Troisi.
Pe final de luna apare si o colaboratoare, velvet_angelove, da un interviu, scrie cateva postari iar ulterior dispare si isi face un blog ce la randul sau apune si el undeva in web.

Mai: Dj-ul olandez Richard Durand lanseaza cel mai nou disc al sau iar "Always the sun" ma surprinde peste masura.
Festivalul Filmului European ajunge la editia cu numarul 13, Ziua Poloniei vine la Carturesti, sprijinim Otaku Play, Depeche Mode urmeaza sa cante in Bucuresti....iar aproape de concert totul se anuleaza, Noaptea Muzeelor in Bucuresti, se anuleaza si eventul cu Kraak&Smaak, Curtea Veche lanseaza "Eroi" a lui Ray Loriga in traducerea lui Florin Galis iar la Cluj incepe editia cu numarul 8 a TIFF.
Finalul de luna ma gaseste in guestmix pe ProFM Dance gratie lui Dj Rushen si emisiunii sale "Rushours".

Iunie: La inceput de luna se anunta eventurile, se anunta castigatorii TIFF-ului dar si Noaptea Galeriilor de Arta (cat de mult avea sa insemne aceasta prima noapte). Street Delivery s-a petrecut din nou si de aceasta data a fost mult mai special pentru mine...ahh uite si tu cum a fost review-ul. Neuronii mi-au murit la "Marea Mahmureala" dar nu stiam la ce ma duc iar dupa a urmat un private party deosebit de emotionant al 24Fun in Laptarie (multam de invite Alinei si lui D. pentru tot), pe 20 (pentru o gashka frumoasa) si 21 (pentru toti ceilalti) s-a petrecut concertul Placebo in Bucuresti.
Finalul de luna a sosit cu Noaptea Institutelor Culturale, moartea lui Michael Jackson dar si cu "The Bloom Brothers" in cinema (si o senzatie placuta de a fi surprins de ploaie dupa vizionare...fara umbrela evident).
Ultima zi a lunii aduce o noua veste trista in disparitia doamnei Magdalena Boiangiu.

0 comentarii: