Dinky la Fact


Revista britanica "Fact Magazine" propune ca podcast pentru al tau mp3, mp4 sau iPod player la finalul lunii noiembrie una dintre cele mai interesante productii ale ultimei luni. Este vorba despre un mix semnat de producatoarea chileanca Dinky (Alejandra Iglesias).
Pe Dinky o poti gasi cu rezidenta in Berlin, insa inceputurile ei se leaga de sosirea la New York acolo unde vroia sa studieze dansul insa s-a indragostit instant de muzica.
Dupa o serie de release-uri apreciate lansate la casa de discuri Traum, in 2002 apare albumul sau de debut "Black Cabaret" insa Dinky va avea de asteptat pana in 2005 si release-ul la Cocoon Records - "Acid in My Fridge" pentru a putea fi observata si luata in seama. De atunci si pana in prezent a devenit o forta a muzicii electronice, avand melodii lansate la case ca Vakant sau Crosstown Rebels.
Noiembrie 2009 aduce cel de al treilea album Dinky, "Anemik" la casa Wagon Repair din Vancouver.
Mixul pe care-l poti asculta (si salva) mai jos este unul plin de eclectism, specific pentru aceasta artista de altfel. Ceea ce vei auzi este o celebrare a muzicii house cu imbinatii de techno european ce iti vor crea senzatia unei dupa amieze linistite petrecute pe un sezlong alaturi de o carafa plina cu portocale si vin de Sangria.
FACT Mix 105 - Dinky (Nov 09) by vincentvinyl
Tracklist:
I wanna Give you Devotion (Acapella)
Soulcapsule - Las Ramblas Part 2
Baeka - Right At It (Original)
Joss Moog - Driving on up
Loko - Scarlet House (Dinky Edit)
Chris Simmonds - I Changed My Mind
My Cure (Original Mix)
Acapella
Mendo - Everybody I got him
2000 and One – Wan Poku Moru (Onur Ozer Remix)
Fever Ray – Seven (Martyn Remix)
Motorcitydrumensemble – Raw Cuts 6
Funky Green Dogs – Reach for Me
Loose Joints - Love dancing
Arthur Russell - Arm around me

0 comentarii: