Cadouri cu dichis la un targ cu dichis


Intre 4 si 31 decembrie in Arthur Verona numerele 13-15 se petrece in cadrul librariei Carturesti o noua editie a Targului Carturestilor - Micul targ de cadouri destepte.
Acest targ este o alternativa foarte buna daca vrei sa cumperi ceva frumos si care sa lase o impresie placuta celui caruia ii este adresat cadoul plus ca poti gasi ceva acolo chiar si pentru tine.
Astfel aflat la a IV a ediţie, Târgul Cărtureştilor constituie o alternativă la târgurile obişnuite din perioada sărbătorilor, oferind o selecţie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de cărţi, muzici şi filme.
Cu aceasta ocazie a fost inaugurata si mansarda casei, urci in pod iar pe urma o usita aflata in partea dreapta iti va purta pasii inspre aceasta noua locatie spatioasa (220 mp) ce iti va bucura simturile.
Recomand astfel sa dai o fuga acolo, sa iti pregatesti banutzii pentru ca nu vei rezista "tentatiilor" iar la final sa nu uiti sa intrebi despre "cartea de fidelitate" oferita in cadou cu aceasta ocazie de catre minunatii oameni de la Carturesti.


foto via Carturesti

0 comentarii: