Tu nu vrei respect?

Acum vreo doua saptamani aveam o discutie despre cum voi acorda votul si increderea pentru a fi viitorul conducator al tarii lui Traian Basescu. Partea sumbra a ideii este ca mintea mea crease si un intreg esafodaj argumentativ ce parea corect la vremea aceea.Ulterior gandindu-ma la povestea asta, intalnindu-ma cu cativa din "dementzii" ce candideaza mi-am dat seama ca de fapt nu voi acorda votul meu nimanui pentru ca nu-l merita. Si nu merita nici votul tau.
De ce l-ai vota pe Geoana, acest om de stanga caruia i-se rupe in paispe sau saispe sau saizeci si noua deoarece atat el cat si partidul sau cel rosu sunt cat se poate de dreapta? De ce l-ai vota pe Oprescu atunci cand il vezi pe doctorash dezlantuit in campanie spunandu-ti ca el va fi presedinte-antrenor? Nu te-ai saturat de jucatori, antrenori si maseuri? De ce ai acorda votul lui Antonescu care nu este decat o papusa manevrata abil de un petrolist liberal oneros? Si cel mai important de ce i-ai acorda increderea lui Basescu? Pentru ca te-a mintit si nu a schimbat nimic, pentru ca nu a fost in stare sa reziste presiunilor si a eliminat-o pe Monica Macovei din functia sa de Ministru al Justitiei sau pentru a coalizat cu PSD-ul pentru putere?
Chiar as vrea un candidat care sa ma respecte. Si sunt total de acord si iti recomand campania Realitatea-Catavencu - "Noi vrem respect". Chiar nu ai vrea un pic de respect? Nu te-ai saturat sa fii regulat de toti idiotii si imbecilii care ajung prin mita, spaga si nesimtire intr-un rol de conducere?
Nu te-ai saturat de spaga de la medic, de nesimtirea de la Posta sau de la banca care iti da un credit dar careia i-se rupe maxim de tine? De cozile interminabile de la depunerea a varii documente (gen plata impozitului sau ITM) la care trebuie sa stai pentru ca n-ai "uns" pe cine trebuia? De toti grecii, italienii si arabii ce au venit in Romania pentru afaceri cat se poate de oneroase care te privesc de sus ei fiind mult mai aparati de stat decat tine?
Nu vrei un pic de respect astfel incat sa nu-ti mai fie sila sa te intorci in tara? Si sa te cuprinda o voma groaznica cand te afli in fata portii de booking care te va returna in Romania natala etern pregatita sa-ti puna piciorul pe gat sau sa te insele?
Ceea ce este amuzant dar crud in acelasi timp (dupa cum canta si Parazitii, ce s-au ocupat de ilustrarea campaniei Realitatea) este faptul ca toti gusatii astia care depind de votul nostru isi vor lua tzeapa tocmai din cauza a celor 23 de milioane de nesimtiti si coate goale care se vor razbuna din plin pe aceasta clasa politica de 2 bani.
Numai votez cu nimeni, asa incat ma voi duce si voi stampila pe toti cei care mi-au cerut votul in campanie astfel incat sa nu se supere niciunul pe votul meu anulat. Si poate tu ar trebui sa faci la fel mai ales daca vrei un pic de respect.
Salveaza o copie a melodiei!

0 comentarii: