Tampieland

Cand te pregatesti sa vezi liderul Box-office-ului american tinzi sa ai ceva pretenti de la acel film. Ei bine, uneori ar fi bine sa nu fie asha pentru ca poti regreta.
Pana la urma o tara ai caror locuitori par a fi cu totii veri intre ei poate ca de cele mai multe ori sa aiba gusturi cel putin proaste in legatura cu filmele.
Asa sta cazul si cu "Zombieland", in regia lui Ruben Fleischer (un debutant daca observam ca a facut regie pentru doar 4 filme). Productia de fata este de o ineptie crasa ce apare tocmai din incercarea de a combina horror-ul ("Dawn of the Dead") cu comedia si aventura.
Avem de a face cu o noua aparitie a unui virus ce ii transforma pe unii in zombie, zombie ce la randul lor ii mananca pe cei ce inca nu suferisera aceasta mutatie.
Columbus si Tallahassee (Woody Harrelson) nu fac altceva decat sa fuga din calea acestor zombie, sau cel putin incearca asta pana atunci cand intalnesc doua fete ce le fura de doua ori consecutiv masina. Cele doua grupuri se unesc pentru o perioada in ideea de a fugi din calea monstrilor.
Situatiile in care sunt puse personajele sunt atat de ridicole uneori incat te intrebi daca audienta careia ii este destinat trebuie sa fie formata din oameni aflati in coma sau nu.
Poti incerca sa vezi filmul ca pe o comedie insa nu vei reusi datorita imaginilor de o violenta grotesca ce par a fi desprinse in totalitate din alt film.
"Zombieland" esueaza ca productie tocmai din dorinta de a fi un cocktail nereusind astfel sa fie pe deplin altceva decat una din cele mai proaste productii Americane a anului ce poate concura pe deplin la mai multe categorii ale premiilor "Zmeura de Aur".
Filmul va apare curand pe ecranele din Romania insa iti recomand sa-l ratezi...bine asta daca nu cumva esti vreun cocalar de Dorobanti sau pitzipoanca de companie pentru ca atunci mai mult ca sigur vei iubi acest film peste masura si te vei duce si a doua oara la Mall pentru a-l vedea.

0 comentarii: