Cum ar fi sa-ti vezi povestea la TCM?

Cum ar fi să-ţi vezi povestea la TCM?

Împărtăşeşte cu noi cea mai plăcută amintire legată de un film.
Alege din lista de mai jos şi spune-ne ce film te-a emoţionat şi de ce. Totul în nu mai mult de 100 de cuvinte, pe site-ul www.tcmeurope.com.
Cinci câştigători îşi vor putea vedea povestea transformată într-un clip şi difuzată la TCM în luna decembrie, în cadrul sezonului „Filme şi amintiri”.

Mai sunt două zile în care poţi spune lumii întregi de ce un anumit film îţi este atât de aproape de suflet. Nu te îngrijora dacă în lista de mai jos nu-ţi regăseşti preferatul, poţi scrie despre orice film doreşti. Intră pe www.tcmeurope.com, înscrie-te, spune-ne în 100 de cuvinte amintirea ta legată de un film şi poţi câştiga o cameră video digitală.

Cele mai frumoase cinci poveşti vor fi transformate în clipuri şi difizate la TCM în decembrie!


GRĂBEŞTE-TE!

În această toamnă, TCM e locul unde trebuie să fii!

Octombrie este Sezonul Crimelor şi avem o săptămână cu câte două filme excepţionale în fiecare seară. Mai mult – sâmbătă, pe 17.00 octombrie, aducem în premieră filmul Bodyguard. Haloweenul face ravagii printre sperioşi şi anul acesta, cu două filme de referinţă pe 31 octombrie: Poltergeist şi Vrăjitoarele din Eastwick.

Noiembrie
se anunţă o lună a desfătării, cu două premiere de excepţie: pe 1 – Gremlins, la ora 19.30, urmat de Legături primejdioase – la 22.00. Pe 11 noiembrie, o zi întreagă este dedicată musical-urilor, printre care Muzica şi versurile. Gypsy e programat la ora 16.00, apoi Prăvălia groazei, la 18.30, Nebunie divină, la 20.00 şi S-a născut o stea, la 22.00.

La finalul lunii, Clint Eastwood este în centrul atenţiei de-a lungul unui weekend în care filmele lui vor fi difuzate atât după-amiaza, cât şi seara. Sâmbătă şi duminică, pe 28 şi 29, seriile de filme încep de la ora 16.00 şi continuă de la ora 19.30.
Rămâi pe TCM în această toamnă şi simte filmul!

2001:ODISEEA SPAŢIALĂ
ODISEEA SPAŢIALĂ
S-A NĂSCUT O STEA
TOŢI OAMENII PREŞEDINTELUI
CU NAŞU' LA PSIHIATRU
MĂTUŞA MAME
BATMAN
BATMAN REVINE
CAMPIONII
BONNIE ŞI CLYDE
CALAMITY JANE
CASABLANCA
CIOCNIREA TITANILOR
LUKE, MÂNĂ RECE
LEGĂTURI PERICULOASE
NEBUNIE DIVINĂ !
INAMICUL PUBLIC
INTRAREA DRAGONULUI
PE ORIUNDE, DAR ŞTERGE-O!
ZILE DINTR-O VARĂ
LA RĂSCRUCE DE VÂNTURI
GREMLINII
ÎNALTA SOCIETATE
PRIETENIE CU CÂNTEC
PRĂVĂLIA GROAZEI
O NOAPTE LA OPERĂ
LA NORD, PRIN NORD-VEST
ALERTA
O LUME PERFECTĂ
POLTERGEIST
PRESUPUS NEVINOVAT
BENJAMIN, RECRUT FĂRĂ VOIE
REBEL FĂRĂ CAUZĂ
ŞAPTE MIRESE PENTRU ŞAPTE FRAŢI
AVENTURILE LUI ROBIN HOOD
BODYGUARD
FOAMEA
VRĂJITORUL DIN OZ
WESTWORLD
ACOLO UNDE SE AVÂNTĂ VULTURII
WILLY WONKA ŞI FABRICA DE CIOCOLATĂ

*********************************************************************
De la Brando la Hepburn, Newman la De Niro, Eastwood la Nicholson, TCM (Turner Classic Movies) este canalul care sărbătoreşte filmele şi actorii pe care îi îndrăgeşti. Alături de nemuritoarele filme de cinematecă, TCM conţine documentare originale şi interviuri în exclusivitate cu unele din cele mai cunoscute personalităţi din lumea cinematografică. Cu o filmotecă extensivă conţinând filme din perioada 1930- 2000, TCM selectează cu atenţie filme pentru toate genurile şi vârstele pe care le prezintă într-o inovativă colecţie pe tematici şi sezoane. Primeşte puţină magie de la Hollywood în casa ta cu TCM, canalul de filme pe care le-ai mai văzut, pe care ai fi vrut să le vezi, pe care ar trebui să le vezi sau pe care ai vrea să le vezi iar şi iar.

0 comentarii: