Aduce-ti Pipera in Bucuresti!

N-ar fi rau pentru noi cei saraci salahori de multinationale si trusturi de presa daca Pipera ar fi integrata urban in aglomeratia ce se numeste Bucuresti.
Noi ce "traim" cate 8 ore pe zi aici si ne lovim de "frumusetea" de dupa o ploaie (noroi de il dai jos cu sapaliga de pe pantofi datorita rezistentei made in Pipera pe care o detine) sau in perioada rece ("aluneci" ca la patinoar) am vrea ca macar atat sa primim cadou din partea "cinstitilor" si "onestilor" edili locali.
Frumusetea unei impachetari cu noroi pe pantofii tai cei noi sau frumosi nu poate fi luata niciunuia din salahorii platiti mizerabil ce se detaseaza in fiecare dimineata inspre birourile companiilor cu nume si renume ce isi au sediul in zona.
Iar cand nu ploua si nu este noroi, ei bine tot poate ai noroc de o ninsoare si un ghetzus ce te vor face sa aluneci cu spor si noroc inspre birou. Bine, norocul vine daca ajungi aproape intreg la destinatie si nu cumva esti suierat de vreun proprietar de SUV ce se "da" pe linia de tramvai pentru ca intarzia la sedinta cu subordonatii sai.
Noi cei ce mergem pe jos, pentru ca am ales sau nu asta, am vrea ca macar trotuarul sa fie reparat si nu gaurit ca dupa un mic asediu militar. Si poate am mai vrea si ca sa nu fim stropiti cu sloata sau mizeria de pe carosabil de vreun gusat idiot ce se indreapta cu "bun simt" (de cand dracului a ajuns faptul de a avea masina bun simt) inspre multinationala sa.
Poporul muncitor din Pipera ar putea face o revolutie, si propun o revolutie in care sa castigam si noi ceva si nu doar cei ce ne patroneaza si nu inteleg in absolut niciun fel dorinta noastra, cretina poate, de a ajunge curati si intregi la birou.
Pentru voi dragi revolutionari va ofer ceva ce s-ar traduce prin "cantecul vanatorului". Enjoy!

0 comentarii: