Scurte de amiaza

- Karim Rashid a desenat noua sticla de parfum "Want You" de la Cyzone. Este vorba despre un vas ce reprezinta o silueta pur feminina ce se afla in deplina armonie cu briza misterioasa si magnetica pe care o declanseaza parfumul.

- daca tot spuneam de Karim Rashid, ei bine haide sa-ti spun ca a sa carte "Design Yourself" se afla pe locul 8 in cadrul bestsellurilor editurii Publica pe luna iulie. Locul 1 este ocupat de "Confesiunile unui bancher toxic" de Cressius urmat in top 3 de "Intoarcerea economiei declinului si criza din 2008" de Paul Krugman si "Brand You 50" de Tom Peters. Noua mea descoperire literara, Richard Branson, se afla pe locul 6 cu a sa "Screw it, let’s do it - Lectii din scoala vietii" despre care promit sa revin la intoarcerea din concediu.
Asa ca daca iti place sa citesti carti si nu sa cumperi la vrac de dragul de a arata bine in biblioteca arunca un ochi in portofoliul Publica si sigur vei gasi ceva ce sa-ti capteze atentia.
- ai masina si te-ai saturat de capacele monotoane pe care le ai? Sau iti place sa vezi ceva urban iesit din comun? Ei bine atunci arunca-ti un ochi pe blogul Andrei Stanciulescu si afla mai multe. Mai multe despre ea poti afla si de aici si poate daca va avea timpul ne va oferi si noua in exclusivitate un interviu si o intalnire.

- este miercuri iar diseara nu uita ca pe ProFM Dance ai parte de o noua editie de "Rushours" cu Dj Rushen. Pentru aceasta seara vei avea parte de un nou meniu de muzica aleasa printre care se vor strecura si o noua productie Axwell & Ingrosso si un nou remix al Dj-ului roman Hydrogen. Totul diseara de la orele 23:00 pe ProFM Dance...mai multe detalii direct la sursa.
- tot pe zona muzicala daca vrei sa afli mai multe despre emisiune "Dance on Vinyl" ce va debut pe 6 septembrie pe VogueFM da-i cu click aici.

0 comentarii: