O zi in viata ta - 1 septembrie cu Anastacia


Pe 1 septembrie la Sala Polivalenta ai intalnire cu "Doamna mica cu voce impresionanta" Anastacia, dupa cum a fost ea denumita de o parte a presei datorita faptului ca poate atinge note foarte inalte precum si datorita faptului ca este mica de statura (1,64 m).
Anastacia a debutat in 2000 cand a surprins cu primul sau single "I'm Outta Love". Interesanta este povestea primului single prin faptul ca labelul a crezut ascultand melodia ca este vorba despre o cantareata de culoare si nu mica le-a fost surpriza atunci cand au vazut-o pe Anastacia. Primul disc al artistei, "Not That Kind", a fost un real succes si innevitabil in 2001 a fost urmat de "Freak of Nature". De pe acesta din urma melodii ca "Paid My Dues", "Why'd You Lie To Me" sau "You'll Never Be Alone" au devenit succese incontestabile.
A cintat in citeva din cele mai importante gale-concert ale lumii: Pavarotti and Friends, Nelson Mandela Anniversary, Concertul pentru Diana.
In 2003 afla ca sufera de cancer la san, iar un an mai tarziu incheie cu succes lupta impotriva maladiei si se intoarce in studio pentru a inregistra al treilea album - "Anastacia" iar primul single "Left Outside Alone" se dovedeste a fi un succes incontestabil.
In 2008 apare cel mai nou disc al sau, "Heavy Rotation" ce include si succesul european "Defeated".
Anastacia este o cantareata ce mereu a surprins, ce a luptat cu cancerul si a invins dovedindu-si astfel forta de caracter de care dispune.
Evenimentul este unul ce merita vazut. Iar bilelete se pot gasi pe bilete.ro, myticket.ro sau blt.ro la preturile : Categoria 1 : 400 RON, Categoria 2 : 300 RON, Categoria 3 : 200 RON, Categoria 4 : 150 RON, Categoria 5 : 100 RON.
O intrebare pentru organizatorii de evenimente din Romania: oare chiar asa probleme aveti incat va asociati imaginea cu origine da banii? Spun asta pentru ca daca te uiti pe afis vei observa niste parteneri mai mult decat dubiosi ce practic nu ar trebui sa fie asociati cu imaginea acestui eveniment. Si aici ma refer in primul rand la "Best Snacks" si "Lotto Snacks" ce reprezinta niste produse mai mult decat de mana a 3-a.
De asemenea daca n-ai fost la Madonna iti recomand articolul lui Petru despre cum a fost la "marele concert".


0 comentarii: