Urban pe scurt

Scurt iti aduc urmatoarele informatii care s-ar putea sa te delecteze si intereseze pentru urmatoarele zile ce se anunta toride.
Practic este vorba despre o racorire prin net si cinema dupa cum urmeaza:

Pentru ca acum ceva timp tot s-a lansat un cinema drive-in in Bucuresti ma bucur sa vad cum o experienta pe care am intalnit-o la Roma acum 2 ani vine si in Bucuresti.
Este vorba despre cinematograful in parc iar initiativa apartine acelorasi oameni simpatici si frumosi de la TIFF.
Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatoarea Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), împreună cu Primăria Sectorului 1, iniţiază în perioada 17-26 iulie, în Parcul Bazilescu, proiectul de cinema în aer liber - Sub clar de lună cu intrarea libera.
Programul este variat, cu filme de box office ale anului 2009, precum Star Trek, Fast & Furious 4, Duplicity, dar şi cu filme mult premiate din 2008 precum Gommora, în regia lui Matteo Garrone, câştigător al Marelui Premiu al Festivalului de la Cannes şi a 5 premii in cadrul Galei Premiilor Academiei Europene de Film, printre care Premiul pentru Cel mai bun film, şi Vicky Cristina Barcelona, film ce i-a adus regizorului Woody Allen Globul de Aur pentru Cel mai bun film şi lui Penelope Cruz un Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar.
Tot în cadrul proiectului Sub clar de lună, bucureştenii care n-au avut ocazia să vizioneze documentarul lui Emir Kusturica, Maradona (2008), în care joacă însuşi Maradona, vor putea testa acest film în Parcul Bazilescu. Nici filmul italian Non pensarci (2007), în regia lui Gianni Zanasi, câştigător a 3 premii la Festivalul de la Veneţia, nu trebuie ratat.(despre "Non Pensarci" am scris in urma cu ceva timp chiar aici pe blog).
Organizator: Cameleon PR&Events; Partneri: Adevarul, Adevarul de Seara, Carturesti, Cinemagia, sutu.ro, Sapte Seri, Feeder, Metropotam.

Pentru ca acum ceva zile iti spuneam despre Pon si Zi acum am descoperit si o varianta romaneasca relativ asemenatoare a celor doua personaje.
Este vorba despre Ionut si Razvan pe care-i poti descoperi pe blogul cu acelasi nume.
Creatorii se anunta ca fiind doi oameni "cu mintea libera intr-o lume bolnava..." si pot spune ca cel putin la prima imagine sunt total de acord cu ei.


Paralel cu cele de mai sus va anunt scurt si la obiect ca incepand cu saptamana trecuta Velvet a incetat sa mai scrie pe acest blog. Alegerea ii apartine in totalitate iar la baza acesteia au stat o serie de argumente ce nu isi au locul aici.
Intre timp ea a ales sa isi faca propriul blog si ii urez succes cu aceasta noua directie pe care a ales-o.
In acelasi timp ii multumesc pentru prezenta si in cazul in care doreste sa mai publice si aici va avea mereu o usa deschisa.

1 comentarii:

Ionut si Razvan | 20 iulie 2009 la 01:04

Nu, nu :). Nu "Humsey si Fiii". Acesta este doar numele celui de-al doilea episod. Cele doua personaje principale se numesc Ionut si Razvan, la fel ca numele blogului. Danke schon und keep in touch ;)