Terasa gradina de vara Carturesti


Daca la Street Delivery ai putut sa te relaxezi pe terasa Carturesti aflata in spatele casei de pe strada Arthur Verona la numarul 15, atunci este bine de stiut ca poti face din nou acest lucru.
De joi, 9 iulie, terasa gradina de vara Carturesti s-a deschis oficial si isi asteapta publicul. Locul este unul in care te poti relaxa citind o carte, purtand o discutie echilibrat de draguta sau pur si simplu racorindu-te dupa o zi grea la office.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe Arthur Verona si trecand de casa Carturesti sa faci stanga pentru a intra in curte. La capatul curtii te asteapta cea mai noua locatie de relaxare pe care Bucurestiul ti-o poate oferi.
Programul initial este 17:00 - 01:00. Poti alege intre a petrece ceva ore la o masa micuta ce iti va aduce o senzatie de bistro parizian sau o masa mare si incapatoare pentru intreaga ta gashka de oameni.
Preturile sunt deosebit de atractive : apa - 5 lei, sucul - 7 lei, berea (draught) - 5 lei, berea Becks - 6 lei.
De asemenea exista si o foarte bogata oferta de sortimente de vin si cocktailuri.
Nu-ti face griji in caz de ploaie, exista umbrelutze ce te vor acoperi foarte bine si nu vei fi deranjat nici macar un pic.
Asa ca...atunci cand cartile vor dormi linistite in rafturile lor tu vei putea in continuare sa vorbesti despre ele la noua terasa gradina de vara Verona Carturesti pana tarziu in noapte.

0 comentarii: