Seara cubaneza de la Gradina Verona


Aproape de weekend si in plina saptamana fotbalistica de ce n-ai incerca sa scapi de urbea huliganistica printr-o relaxare la Gradina Verona in compania unei proiectii de fotografii ce are ca tematica "Cuba".
Totul se petrece joi, 30 iulie, de la orele 19:00 in spatiul devenit deja loc de intalnire al multora - Gradina Verona - in spatele Carturestiului de pe Arthur Verona.
Volumul de calatorie CUBA (text: Ancuta Abrudan, foto: Sandu Cuturela) este prima carte din colectia Lumea in 300 de fotografii. Autorii si-au propus sa descopere Cuba reala, cea dincolo de pliantul agentiei de turism, si dupa o luna petrecuta pe insula lui Fidel Castro s-au intors in tara cu imagini inedite si povestiri necosmetizate despre locurile si oamenii pe care i-au intalnit.
La seara cubaneza va fi prezent Sandu CUTURELA, autorul fotografiilor, cu care puteti sta de vorba la un pahar de cuba libre si un trabuc, despre CUBA si experientele lui in aceasta tara.
Event organizat de Carturesti si 300 Photo impreuna cu editura Heliopolis, Aktis si Bad Dog Advertising.
Ne vedem astfel maine in Gradina pentru a scapa de caldura, de fotbal si pentru a ne delecta cu imaginile unei Cube la care unii dintre noi viseaza!

0 comentarii: