O stea a disparut! - RIP Michael Jackson

Blogosfera, jurnalele de stiri, presa, radiourile iti vor spune astazi vestea ca unul dintre cei mai cunoscuti cantareti ai planetei a decedat.
Michael Jackson a fost un fenomen, a creat trenduri, a facut prin tot ceea ce a compus ca absolut oricine sa-i stie numele si sunetul.
Scriu asta cu oaresce temere de a nu pica in absurd si ridicol sau de a parea prea melancolic (desi nu asta este cuvantul pe care-l caut). Scriu asta pentru ca pana la urma cu omul asta am crescut o perioada in urechi si stiu ca mi-a bucurat placut papilele auditive.
Pentru ceea ce a creat si pentru tot ceea ce oferit omenirii Michael Jackson merita si trebuie sa ramana in istorie fara ca plasa uitarii sa cada peste memoria lui.
A trait 50 de ani, a cantat inca de mic in Jackson 5, a scos 10 discuri si nenumarate hituri pe care publicul cu greu le poate uita, pregatea o revenire cu o serie de concerte ce nu vor mai avea loc.
Un om excentric in aparitii, cu nenumarate operatii estetice, cu gesturi ce uneori pareau ridicole sau nebunesti insa un creator cum rar iti este dat sa vezi. Iar daca in ultimii ani auzeai rar de el tot stiai ca este acolo undeva...acum asta a disparut, insa niciodata nu va dispare ceea ce a creat.
Noi cei ce ramanem sa traim trebuie sa intelegem sa ne bucuram mai mult, sa traim mai clar, sa ne regasim gesturile pierdute si lucrurile de care ne este dor si placere si sa le facem.


P.S 01: Recomand postarea lui Exarhu de astazi.
P.S 02: Nu pot intelege lipsa de compasiune a unora dintre ai mei conationali. In cazul stirii de fata poti avea o atitudine de empatie sau de ignorare, caterinca etern perdant romaneasca nu cred ca are ce cauta in problema asta. Amintiti-va ca a disparut un om (in primul rand) si ca acel om a reusit sa creeze istorie.

1 comentarii:

Unknown | 1 iulie 2009 la 10:32

Bv.Super postare!RIP Michael Jackson