Marea Mahmureala

Ei bine da..."Marea Mahmureala" sau "The Hangover" a ajuns unul din filmele cele mai vazute de catre romani in ultima saptamana. Din intamplare vroiam sa-l vad fara a stii prea multe despre el decat fetzele alora de pe afis. Asa ca m-am dus.
Locatia: Cityplex din Bucuresti.
Compania interesanta si frumoasa...dar hai sa revenim la locatie, sala un pic cam mica mi-a adus aminte de cinema Studio (unde sala este mult mai mare insa probabil lipseste ecranul atat de mare si efectele audio).
M-au sculat de pe scaun de vreo 5 ori pentru ca de...aveam locuri in fatza si aproape de intrarea pe rand asa ca am combinat filmul cu un pic de gimnastica cel mai interesant fiind ghiolbanul ce a gresit randul si dupa ce ne-a ridicat pe toti 4 a trecut din nou din cauza ca si-a dat seama de greseala.
Companioana din stanga articuleaza "idiotul" iar tipul deja aflat pe randul din spatele ei se impiedica si incepe sa tot murmure "scuze....scuze" in incercarea de a ajunge la locul lui.
Dar filmul in sine cum este te intrebi? Ei bine...este unul foarte interesant si de mare zanganeala a rasului daca ai baut ceva sau esti groaznic de obosit.
Altfel...gaguri tembele si absolut obscene, cu momemnte cand parca poti sa razi dar si cu momente cand sala rade iar tu te intrebi : ce dracului au de ras?
Per total un film despre niste unii care ajung la Vegas (cliseu) pentru o petrecere a burlacilor (cliseu) iar acolo beau prea mult iau niste pill-uri urate.
A doua zi se trezesc mahmuri, cu un copil intr-un dulap, un tigru in baie iar prietenul lor ce urma sa faca nunta disparut. Iar pe urma? Ei bine fuga pentru a-l gasi pe tip si de aici tot felul de incercari reusite sau ratate de gaguri astfel incat involuntar m-am trezit jucandu-ma cu guma de mestecat aflata in posesie.
La final, ei bine, il gasesc...iar publicul plictisit urla de bucurie in sine.
Asa ca abtiguieste-te putin, du-te obosit la film, lasa neuronii acasa si vei savura filmul.
Acuza-ma ca n-am haz iar eu iti voi spune ca am vazut filme in care scenariul era mult mai bine construit si parca nu se simtea "fortarea" de a se crea umorul in absolut orice situatie. Iar incercarea asta de film consider ca poate fi apreciata doar de unii ce ii asculta si se incanta la Buzdugan si Morar deoarece cam pe acolo se "balaceste" umoristic pelicula de fatza.
Per total o seara faina alaturi de oameni simpatici, placuti si interesanti ceea ce pe de o parte iti poate fi si salvare din fata acestei noi productii ce merita ratata.

0 comentarii: