Fuga in weekend

Bucurestiul apare viu pentru un nou weekend. Evenimente peste evenimente ce contin concerte, lansari de carte, plimbari cu bicla si o inima bucuresteana ce zambeste liber.

One Events, MTV Romania si ProFM Alternative iti ofera sansa de a-i vedea pentru a doua oara la Bucuresti pe cei de la Placebo.
Aflati la doar cateva saptamani de la lansarea celei mai noi productii muzicale, "Battle for the Sun", Bryan Molko & Co. promit sa incante peste masura publicul ce de la orele 19:00 va fi prezent la Romexpo.
Biletele se mai gasesc in reteaua Diverta la pretul de 175 lei sau 100 lei.

Sambata fa-ti incalzirea in Club Control (str. Academiei numarul 19) la "Official Placebo Party" de la orele 22:00 cu Dj Leo si o intrare de 10 ron.

Bikewalk 4
O dată la câteva duminici ne strângem la un loc cu bicicletele şi dăm ture de capitală în iluzia de a ne relaxa. Biciclitul este relaxant, dar în Bucureşti mai avem de lucru până când mersul pe bicicletă va deveni altceva în afară de un sport extrem.
DUMINICĂ, 21 IUNIE 2009, ORA 18:00 ne întâlnim din nou la CICLOTECĂ (LĂNGĂ FACULTATEA DE DREPT - KOGĂLNICEANU) pentru ca cei ce nu deţin bicicletă să îşi poată închiria. Apoi plecăm la drum.

Editura Publica in parteneriat cu Money Express si Radio Guerrilla te invita sambata, 20 iunie, ora 15, pavilion 14 la lansarea oficiala a cartii Funky Business Forever.
Invitati la discutie intr-un eveniment televizat de The Money Channel sunt: Doru Frolu - Partener DC Communication, Sorin Tranca - Managing Partner Friends Advertising, Bogdan Ungureanu - Executive Manager Publica şi Bogdan Naumovici (TBC).
"Funky Business Forever" va incurajeaza sa priviti in jur si sa incercati sa intelegeti lumea. Si va ofera o varianta de intelegere a lumii, pornind de la 19 adevaruri funky si implicatiile lor: valul de ieftiniri, feminizarea activitatilor umane, statele înlocuite de metropole, competitia generica si capitalistii anonimi, corporatia traditionala modificata de progresul tehnologic sau locul tau in reteaua globala.

Dupa luni de ridiculizare sistematica, Radio Guerrilla lanseaza chiar “Atlasul de Mitocanie Urbana”, adica peste 100 de pagini de ironii aproape fine, frumos ilustrate, pline de semnaturi celebre, la adresa specimenelor care populeaza Codrul Bunelor Maniere.
Lansarea oficiala a “Atlasului de Mitocanie Urbana” va avea loc duminica, 21 iunie 2009, ora 14.00, la standul Editurii Art de la Bookfest, cand, in prezenta lui Liviu Mihaiu si a lui Mihai Dobrovolschi, Marlanul de Dorobanti si Pitipoanca de Companie, prezenti efectiv la fata locului, vor acorda autografe moca.
Fuga in weekend si bucurati-va de evenimentele oferit de orasul ce pare sa se fi trezit la viata.

0 comentarii: