Intalneste-ti propriul Isus

Mai sunt 4 zile....4 zile pana cand Parcul Izvor va rasuna de acordurile uneia dintre cele mai importante si innovatoare trupe din lume : Depeche Mode.
Sute si zeci de mii de oameni au tot dat din cap sau au fredonat muzicile celor de pe Depeche. Si in fond de ce n-ar fi asa? Si-au "proiectat" cantecele cu maxima atentie de fiecare data iar vocea misterios hipnotizanta a lui Dave Gahan a fost efectul maxim al creatiei lor.
Aparuti in Basildon, Essex, Anglia in 1980 au scos pana acum 12 albume (ultimul chiar in acest an, "Sounds of the Universe"), au vandut 100 de milioane de albume global si au fost prezenti cu 45 de melodii in clasamentele din Marea Britanie, Europa si USA.
Iar dupa cum o arata 2009 si noul lor disc povestea Depeche Mode va continua.
Asa ca daca nu i-ai "prin" prima oara in Romania (acum 2 ani) acum numai poti rata evenimentul de sambata 16 mai din Parcul Izvor.
Dave Gahan promite la primul lor concert in Romania ca se vor intoarce si uite ca s-au tinut de cuvant...intalneste-ti propriul Isus si pregateste-te pentru o degajare maxima de energie. Ca teaser ai mai jos doua live-uri ce sigur nu te vor lasa altfel decat...entuziast!

0 comentarii: