Faith No More la Bucuresti


MTV Romania anunta pe al sau site ceva ce nu credeam ca voi putea vedea vreodata: pe 15 august la Sala Polivalenta soseste pentru prima oara in Romania trupa Faith No More.
Dupa 11 ani de absenta de pe scena muzicii rock, Mike Patton (solist vocal), Bill Gould (chitara bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara) si-au reluat activitatea concertistica in cadrul turneului european "Reunion Tour 2009". Startul concertelor se da in Londra, pe 10 iunie, la Brixton Academy.
Intre o cantare la festivalul din Bulgaria, Spirit Of Burgas si altul la Sziget, Faith No More vin la Bucuresti pe 15 august, in concert la Sala Polivalenta.
Din piesele pe care trupa le va canta la Bucuresti fac parte si “Easy”, “We care a lot”, „Epic”, “Stripsearch”, „Everything’s ruined”, „Falling to pieces”, „The Real Thing” sau „Last cup of sorrow".
Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.
Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 28 mai 2009, in reteaua magazinelor Diverta.
Toate astea nu pot decat sa ma bucure tinand cont ca in copilarie am ascultat aceasta trupa iar a lor melodie "Easy" este si acum printre preferatele mele si sunt sigur si ale tale. So...I'm easy like a Sunday morning in August la Bucuresti.


Faith No More-Easy
Vezi mai multe video din Muzica »

0 comentarii: