Depeche Mode anulat

Asta este una din relatarile pe care speram sa nu le fac. Astazi dupa orele 17:30 pe site-ul oficial al trupei Depeche Mode se anunta oficial ca datorita starii de sanatate a vocalului lor, Dave Gahan, urmatoarele concerte au fost anulate :
May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
May 21st Zagreb, Croatia, Arena
De asemenea in curand vor urma mai multe detalii in legatura cu noile date ale concertelor sau anularea lor asa ca pastrati-va biletele.
Conform Emagic : "In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 16 mai urmand a ramane valabile pentru noua data.
In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data, detaliile urmand a fi comunicate pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.
„Suntem alaturi de toti fanii care asteptau cu nerabadare concertul si se simt dezamagiti in aceste momente, regretam alaturi de ei ca nu ne vom mai putem bucura de prezenta Depeche Mode in acest weekend. Pana avem vesti noi privind starea de sanatate a lui Dave si o confirmare asupra reprogramarii concertului, ne dorim sa putem compensa macar in parte tristetea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B’ESTFEST, la tarife speciale!” a declarat Laura Coroianu. Pentru cei care isi doresc acest lucru, schimbarea biletului de concert cu bilete valabile pentru B’ESTFEST este posibila astfel:
- un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)
- un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)
- un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)
- un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

Din pacate din sursele pe care le detin Depeche Mode nu vor schimba data ci pur si simplu vor anula evenimentele urmand ca in cazul unui urmator turneu aceste locatii sa existe pe harta lor.
Insa pana atunci haide ca in pofida dezamagirii sa-i uram insanatorire grabnica lui Dave si sa ne bucuram la fel de urmatoarele productii Depeche Mode.
Iar daca crezi ca numai ai ce face sambata, ei bine alternativa o poti gasi aici.

0 comentarii: