Brain made video

Dupa atata ploaie finally a aparut si ziua aia cu soare care sa te bucure si incalzeasca...e vineri! Iar prin birourile multinationalelor pluteste deja aerul chill de weekend, mai ales dupa orele 14:00 cand te dai mai mult la vorba cu colegii sau pe langa automatul de cafea sau apa. Sau poate esti ca mine...un om care se trezeste pierzandu-se pe ritmurile unei melodii pe care n-o mai auzise de mult si isi da seama cat de dor ii era de fapt de acele sunete.
Iar uneori ascultand astfel de muzici imi apar in minte tot felul de clipuri pe care le fac din franturi de imagini sau pur si simplu le creez instant.
Astazi am descoperit ca nu sunt deloc singurul care face asta (sincer aveam o banuiala)...astfel citind blogul lui Petru am putut sa ma delectez cu un clip "brain made" realizat de acesta pentru melodia "Walking on a Dream" a celor de la "Empire Sun" iar daca vrei sa afli si tu cam ce are Petru in minte pentru muzica asta ei bine iti ofer un mic teaser :
"Lumina foarte multa, culori calde, primavara-vara. Merg pe o strada pe care lumea zambeste, danseaza discret in statia RATB."....citeste restul aici.
Si voi reveni mai pe larg la ideea asta de clip "brain made".

0 comentarii: