Tzeapa Bucharest Rock Arena

Bucharest Rock Arena Se amana pana la o data care va fi comunicata ulterior PlayCool anunta amanarea Bucharest Rock Arena pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele amanarii sunt de natura organizatorica si vor fi comunicate in detaliu in urmatoarele zile. Mentionam faptul ca Bucharest Rock Arena NU se anuleaza ci doar se amana. Revenim cu amanunte curand.

Si conform Realitatea si Feeder:
AC/ DC NU mai vine în România! Cel puţin nu pe 31 mai şi nu la Bucharest Rock Arena!

Organizatorii, un grup de oameni de afaceri din Israel au anunţat că festivalul va fi amânat, iar ACDC, anunţată cu surle şi trâmbiţe nu va mai concerta la Bucureşti. Potrivit agenţiei One Event care ar fi trebuit să se ocupe de artiştii români din festival, întreg evenimentul nu mai are şanse să se întâmple.
Asta după ce bilete au fost puse în vânzare, iar afişele care anunţau concertul trupei australiene au fost postate în oraş. Organizatorii, firma Playcool se află în Israel de o săptămână şi şi-au închis telefoanele.

Cristian Busuioc, manager One Event a declarat: “Pe 31 mai AC/DC nu cântă în România. Este sută la sută. Avem contraconfirmare şi de la agentul trupei cu care am vorbit în urmă cu două ore. Nu ştim exact dacă a existat vreodată un contract, cum arăta acel contract, cu cine s-a semnat şi aşa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artiştii români. O să analizăm după aceea, mâine, situaţia şi, dacă vom considera s-ar putea să fie un proces de imagine între noi şi Play Cool”.

Oare a fost tzeapa?

LATER EDIT: Dupa cum era de asteptat a fost tzeapa si mai multe despre asta puteti citi aici pe site-ul lui Petru.
Iar de pe site-ul AC/DC aflam urmatoarele:
"Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.
Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest."

0 comentarii: