Party Night de Bucuresti 28

O noua saptamana de evenimente anuntate de cluburile din oras. O noua saptamana in care sa te destrabalezi prin cele mai diverse locuri si pe cele mai diverse muzici.
Iar pentru saptamana asta iti recomand urmatoarele:


Miercuri Expirat iti propune pentru saptamana asta un Selectro cu rezidentul Marika si invitatul sau Gojira iar in "Other Side" ii ai in the mix pe Vika Jigulina si pe Greeg (ProFMDance).


Sambata club Cocoloco iti propune un nou event pure trance de aceasta data invitata la platane fiind Claudia Cazacu, o dj-ita romanca stabilita de multi ani pe la Londra cunoscuta mult mai mult afara decat in Romania.
Muzicile ei au ajuns in ultimul timp in case-ul unor dj ca Above & Beyond, Paul van Dyk si chiar Armin van Buuren asa ca asta nu poate fi decat un motiv in plus pentru a fi prezent sambata in Cocoloco.


Party-ul saptamanii are loc in Kristal Glam Club si il va avea ca invitat pe dj-ul britanic Nick Warren.
Un dj cu o uriasa experienta in domeniu, a inceput sa mixeze indie si house in 1988, ce in ultimii ani a reusit sa surprinda de fiecare data publicul prin ale sale mixuri.
Un Dj ce nu plictiseste si care continua ca de la set la set sa inoveze si sa te surprinda cu sunete cat se poate de noi si cat se poate de melodice.
Mai multe despre el pe : http://www.djnickwarren.com/


Iar pentru un back2back weekend in Other Side of Expirat te poti astepta saptamana asta la intalniri cu: vineri, 13 martie, la platane vor fi Logan si Jo.E iar sambata, 14 martie, Grand si Nemo (BV).
Eveniment ProFM Dance.

0 comentarii: