Soarele de joi

Este joi si un minunat soare primavaratic lumineaza Bucurestii astazi in pofida unor temperaturi destul de friguroase.
Al meu ipod a considerat astazi ca una din melodiile pe care trebuie sa mi-le propuna ar fi "Summer Sun" si chiar asta a facut. Iar senzatia creata de minunatul cantecel inca rezida in mine acum cand il reascult pentru a nu stiu cata oara.
O senzatie de caldura, de bine, de vara in care orice este posibil. O alunecare libera inspre sentimentul de libertate, o revenire la viata dupa ultimele zile dubios de haotice.
Melodia de fata este una pe care o pot considera ca fiind "de stare". Poate te va face sa vrei sa te plimbi prin parc, prin oras admirand cladirile si traficul si uitandu-te zambind la cei grabiti ce trec pe langa tine. Poate vei observa florile ce stau in tot felul de stative in asteptarea cuiva care sa le ofere o casa, in asteptarea unui indragostit care sa le ia si sa-le ofere unei domnisoare ce i-a furat mintea si inima. Poate vei trece mai usor peste haosul din trafic si vei da muzica la maxim lalaind versurile pe care le-ai tot auzit insa in ultimul timp nu le-ai bagat in seama. Si poate o vei lua de la capat cu absolut orice activitate, stare, simtire pe care nu stiai daca sa le abandonezi sau nu.
Iar acel "I'm over you" repetat in melodie sa nu te duca cu gandul la o despartire ci pur si simplu la un nou start, o reintalnire a ta cu al tau suflet si cu ale tale sperante si nazuinte.
Bucura-te de soare, aseaza-te la birou pe scaun, inchide ochii si doar asculta muzica...dupa vei stii ce sa faci!

0 comentarii: