Evenimentul saptamanii : James Blunt la Sala Polivalenta



Evenimentul acestei saptamani va avea loc sambata 21 februarie incepand cu orele 20:00 la Sala Polivalenta.
Este vorba evident despre concertul James Blunt, artist ce ajunge pentru prima oara in Romania si personal sper ca nu si pentru ultima.
Cu o zi inainte de implinirea a 35 de ani James va propune publicului romanesc unul dintre cele mai romantice concerte posibile si asta pentru ca la asta se pricepe cel mai bine.
Considerat ca cel mai bun debutant al tuturor timpurilor datorita faptului ca primul sau album "Back to Bedlam" ce a intrat si in "Guiness Book of Records" ca discul cu cea mai rapida vanzare pe parcursul unui an.
Single-uri ca "You're Beautiful", "High", "Goodbye My Lover" sau "Wisemen" au devenit in foarte scurt timp imnuri ale radiourilor din intreaga lume astfel incat dintr-un necunoscut James Blunt a devenit unul dintre cei mai importanti artisti ai ultimilor ani.
In 2007 Blunt lanseaza cel de al doilea disc, "All The Lost Souls" despre care revista "Rolling Stones" declara ca "contine balade ce ii fac pe Coldplay sa para ca Arctic Monkeys". Din nou melodii ca "1973", "Same Mistake" sau "Carry You Home" au ajuns in foarte scurt timp de la lansare in playlist-urile si pe primele locuri ale radiourilor.
2008 ii aduce lui James Blunt colaborarea cu Laura Pausini pe melodia ce da si titlul ultimului disc al artistei italiene, "Primavera in Anticipo".
Acestea fiind amintite sambata de la 20:00 la Sala Polivalenta ar fi bine sa fii prezent pentru a nu rata un concert cu adevarat memorabil.
Intrarea se face incepand cu orele 18:00, biletele se pot achiziona inca de la magazinele Diverta si bilet.ro iar pretul biletelor ramase variaza intre 220 si 500 de lei.
Ne vedem acolo si enjoy the show!




0 comentarii: