B'ESTFEST 2009 - 01



Pentru ca aseara tot discutam si incercam sa-mi aduc aminte ce se intampla la editia din acest an al B'ESTFEST uite ca m-am gandit sa iti ofer informatiile aparute so far.
Astfel festivalul din acest an incepe pe 1 iulie si se incheie pe 5 iulie iar locatia a ramas aceeasi si anume : Romexpo.
Programul anuntat si confirmat pana acum este urmatorul (am inclus si cate un sample pentru fiecare artist nu de alta dar poate pe unii nu-i recunoasteti dupa nume asa cum am patit eu cu Ayo pana cand in urma unui mic "unplugged" am fost "luminat"):

Ziua "Zero" - 1 iulie :
The Killers


Patrice


Ziua 1 - 2 iulie :
Moby


Motorhead


Ayo


Ziua 2 - 3 iulie :
Orbital


Franz Ferdinand


The Faint


Ziua 3 - 4 iulie :
The Charlatans


The Ting Tings


B'ESTFEST Aftershock - 5 iulie :
Manowar


Holyhell


Despre bilete aflam urmatoarele:
Biletele pentru B’ESTFEST 2009 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de preturi:
Abonamentele de trei zile valabile pentru 2, 3 si 4 iulie au fost puse in vanzare putand fi achizitionate la pretul de 270 lei de pe siteul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.
Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 de lei si 150 de lei (Zona A, din fata scenei), in Zona A accesul copiilor sub 12 ani fiind strict interzis.
Biletele de o zi de festival, atat pentru „Ziua Zero”, cat si pentru cele trei zile de B’ESTFEST pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, urmand ca de marti, 27 ianuarie, acestea sa fie disponibile si in magazinele Diverta.
Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt achizitionate („Ziua Zero”, zilele 2, 3 sau 4 iulie) si vor fi disponibile la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.
via B'ESTFEST

Mai multe vom afla in curand.

0 comentarii: