Have Fun in the City 01

Din ciclul "Have Fun in the City" iti propun niste evenimente ce imi par de neratat:


“As soon as I open my eyes I see a film”/ “De indata ce deschid ochii vad un film”
15 Ianuarie- 14 Februarie 2009
curator Ana Janevski
Deschiderea evenimentului: Joi, 15 Ianuarie ora 19.00
Centrul de Introspectie Vizuala, Str. Biserica Enei nr.16, sector 1, Bucuresti
www.pplus4.ro
Program: Miercuri-Joi: 14.00- 18.00; Vineri-Sambata: 12.00 -17.00
Expozitia “As soon as I open my eyes I see a film”/ “De indata ce deschid ochii vad un film” organizata de Muzeul de Arta Moderna din Varsovia in aprilie-iunie 2008 a explorat directiile critice si ale noilor media in productiile artistice din Iugoslavia anilor 60 si 70.
Proiectul de la Bucuresti ofera o selectie de filme produse in cine-cluburile din Split, Zagreb si Belgrad in anii 60 marcate de personalitatea unor artisti ca Mihovil Pansini, Vladimir Petek, Ivan Martinac, de video experimente din anii 70 (Sanja Ivekovic, Dalibor Martinis, Nusa i Sreco Dragan), precum si o selectie de filme ale artistului si regizorului croat Tomislav Gotovac.
Evenimentul este parte a programului “Regional Express. Strategii institutionale, artistice si curatoriale in Europa Centrala si de Est”.



COCHET - RECESSION
Vintage shop
Lansare vineri / 16 ianuarie / 18h00
Cochet Image Store / Str. Ion Otetelesanu 3a-3b

Incepand de vineri, 16 ianuarie, la magazinul Cochet puteti gasi noua colectie de haine si accesorii vintage Recession. Cochet a rascolit prin second-uri, depozite si targuri de haine de aici si de aiurea - Paris, Berlin, Londra, Milano - si a strans cate ceva pentru personajul din fiecare. Tu cine esti?
Paul Smith, Alexander McQueen, Yves Saint-Laurent, Leonard, Cacharel din vremuri de demult (ieftine), no-name-uri spectaculoase, costume de baie si lenjerie retro, palarii etc., la Cochet fiecare piesa aleasa are personalitate si poate deveni un cadou de rasfat sau veriga lipsa dintr-o tinuta care te transforma in personaj.
Va invitam vineri de la ora 18h00 la un exercitiu de cultura vintage. Preturi mici de second si consolari de recesiune: cafea si ceai cu rom, mere de la apple annies, prajiturici si biscuiti integrali, muzica, reviste, carti si un spatiu friendly in care va asteptam de acum cu noi idei de evenimente.
Detalii in curand pe cochetcochet.ro.

via Feeder

0 comentarii: