Femeia care a uitat sa nasca vine la Carturesti



De pe site-ul Carturesti aflu ca miercuri, 28 ianuarie, ora 18.00 în ceainăria din Cărtureşti Verona nr. 13 are loc lansarea cărţii "Femeia care a uitat să nască" de Ina Ilie aparuta la editura Curtea Veche in cadrul colectiei Urban.

„Ne mai vedem, zise el. Nu prea cred, zise ea. Şi asta nu pentru că nu şi-ar fi dorit. Dar nu prea credea că ar avea sens, că ea mai putea, că el mai avea răbdare. Motivaţia dispăruse, atenţia se disipa, gândurile ei, purtate de curenţi, ajunseseră deja departe. Prietenele dansau, se mai dusese un pic din oja albastră. Cam de căcat viaţa la 5 şi un sfert dimineaţa. Hai noroc.“*
*copyright Curtea Veche

Imi pare foarte interesanta cartea si ma bucur ca editura Curtea Veche a reusit sa surprinda din nou placut cititorii.
Cat despre Ina Ilie? Imi aduc aminte de ea de pe vremea cand era la AtomicTV si pe urma am vazut-o cantand impreuna cu o trupa.
Tipa mereu mi s-a parut interesanta si sunt chiar deosebit de curios cum scrie asa ca abia astept sa citesc productia sa mai ales ca editura Curtea Veche i-a acordat incredere.

Din pacate nu voi ajunge la lansare asa ca va spun voua celor ce aveti timp sa ajungeti ca vor fi si niste extras marca Carturesti :
The extras:
- 20 min de teatralizare a unei poveşti din carte; actorii fac parte din trupa lui Puric
- food&drink for the soul –> ceai + cornuleţe
- cartea - mult mai ieftină la eveniment
Have fun!

p.s: cartea o poti achiziona on-line de aici.

0 comentarii: