Concert Ace of Base : Review

Sambata, orele 20:30 la Sala Palatului a avut loc concertul Ace of Base.
Prima prezenta a celebrei trupe suedeze in Romania si dupa cum spuneau chiar membrii trupei : "O prezenta pe care o asteptau de 15 ani" (aici e un pic de PR din partea lor).
Desi concertul trebuia sa inceapa la orele 20:00 din motive necunoscute mie a inceput cu jumatate de ora mai tarziu. Interesant este ca oamenii de la siguranta aveau o discutie despre "mai are loc sau nu?" la care unul afirma "mai are loc, au intarziat dar va incepe" lucru care evident ramane o problema de elucidat si un minus clar pentru organizatori.
Insa odata inceput...lumea a fost in delir."Happy Nation", "All That She Wants", "Wheel of Fortune", "Cruel Summer", "It's a Beautiful Life" sau "The Sign" (melodia de bis) au reusit sa incante o audienta ce venise pregatita insa ce deja era stressata de intarziere si ulterior va deveni furioasa de faptul ca show-ul a durat doar 1 ora.
Poate acest lucru a cauzat micul bis fortat al trupei. Si spun asta pentru ca dupa anuntul ca "It's a Beautiful Life" va fi ultima melodie a serii si plecarea artistilor de pe scena audienta s-a impartit in doua : unii ce ii chemau la bis iar altii care ii fluierau si huiduiau.
Una peste alta un eveniment interesant, placut (poate si datorita companiei prezente alaturi de mine) si care nu trebuia ratat in pofida unei clari probleme organizatorice dar si a show-ului ce a parut mult prea scurt.

0 comentarii: