Clubbing 18

Saptamana asta iti recomand urmatarele evenimente :


Sambata 15 noiembrie incepand cu orele 5 dimineata ai un nou after party in club Silver. Saptamana asta la platane vor fi Mihai Popoviciu si Alin Prada.


Tot sambata in Studio Martin ai un party cento per cento (100% la 100%) italian.
La platane se vor afla Francesco Farfa, Zicky si Rosario Internullo iar acesta este primul party dintr-o serie ce va purta numele de ITALIKUS.

Farfa este de departe una dintre cele mai mare legende ale muzicii electronice din zona mediteraneana si se afla pentru prima data in Romania! Francesco mixeaza din anii '80 si este imaginea cea mai reprezentativa a tarii sale pe insula distractiei, Ibiza, de ani de zile. Seturile sale techno si house sunt in continuare preluate de cele mai importante radio-uri de specialitate din lume, printre care Radio 1 BBC, Ibiza Global Radio si Rai Stereo 2. In 2003 Farfa pleaca intr-un turneu cu faimosul director si producator tv Alberto D. Onofrio sa filmeze scene pentru emisiunea DJ Trip, prezenta si astazi in programul celor de la Sky TV, cu acoperire internationala.
La ora actuala Farfa a readus pe piata label-ul sau Audio Esperanto, la 10 ani de cand l-a deschis si 8 de existenta, dupa o pauza cauzata de turneele continue ale artistului care si-a dorit mereu sa se implice in mod direct in promovarea numelor reprezentate de label-ul in cauza.
Be there!

0 comentarii: