8 ani de Carturesti 02



Cu afisul oficial, pentru care multumesc prea plecat, cu mai multe informatii si anume ca ora de incepere a ceaiului dansant este 21:00, de muzica se va ocupa Dj Rancea (Clandestino) si mai multe evident pe Carturesti.
Ne vedem acolo in numar cat mai mare si asteptam surprizele.
Oare trebuie sa venim cu cadouri? Si ce cadouri ai face tu Carturestiului?

2 comentarii:

Alina | 20 noiembrie 2008 la 23:44

stii care cred eu ca e cel mai frumos cadou posibil (si deja au fost facute o parte dintre ele)? momentele de dragoste traite acolo,in ceainarie sau in librarie, in fata cladirii sau la mansarda... momentele astea de suflet conteaza cel mai mult, fie ca vorbim de "indragostire" fata de o carte, dar mai ales fata de o persoana. daca ne pastram sufletele asa cum ne-am dorit sau si mai bine spus, cum ni le-am dori pentru copiii nostri, fara sa ne lasam cu totul pe mana societatii uneori pervertite, realizam ca momentele astea sunt averea noastra.
mi-am dat seama de importanta acestor momente pe care le privesc ca pe niste cadouri mai frumoase chiar decat cele mai frumoase carti din Carturesti citind comentariile de pe carturesti.ro si de pe clandestino.ro. unele dintre ele m-au emotionat pe bune si se pare ca povestile de iubire nascute in Carturesti vor continua. cel putin asa spera una dintre persoanele care vor fi prezente la petrecere (Adolf) si careia propun sa ii tinem pumnii sambata: http://www.carturesti.ro/?p=752#comments.

Vincent Vinyl | 20 noiembrie 2008 la 23:52

De acord cu tine Alina si iti multumesc.
Cat despre Adolf...pai sambata ii tin pumnii si sper sa iasa bine pentru el si sa fie o noua poveste frumoasa de dragoste ce se naste intr-o loc ce inspira la iubire.