FWD Agency s-a desfiintat


Aflu astazi din newsletter-ul Beatfactor cum ca agentia de impresaria FWD s-a desfiintat.
Iata ceea ce comunica Beatfactor :

"Agentia de booking si impresariat Forward si-a incheiat activitatea incepand de luni, 13 octombrie. FWD Agency a existat pe piata timp de peste un an si s-a ocupat de o buna parte din DJ-ii romani care activeaza in cluburile de profil din Romania.
Cu toate acestea, artistii romani Vania, Thornado, Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Marika, Marco Briguglia, Gojira, Narcissa si Mara nu au ramas 'neacoperiti', intrucat intr-un mesaj postat pe fwdagency.ro artistii mai sus mentionati se afla sub tutela Nights.ro (brand care detinea o parte din defuncta agentie).
Surse neoficiale spun ca fosta agentie se va imparti in alte doua agentii, una detinuta de catre The Mission si una de catre Nights.ro."

Sunt curios ce se va intampla cu Dj-ii pe care-i aveau in portofoliu. Si ma folosesc de acest anunt pentru a face la randul meu altul :
Din decembrie vreau sa pornesc o agentie de booking asa ca cine este interesat de aceast proiect ma poate contacta si putem incepe munca. Ca si DJ pe care deja am "pus ochii" sunt unii destui de interesanti si consider ca pot avea succes.
So...cine este interesat ma poate contacta si discutam despre cum vad ei acest proiect pe care eu deja il am schitat in minte de ceva timp.

0 comentarii: