DjMag Top 100 2009 Preview



Ei bine astazi este una din cele mai importante zile pentru industria clubbing.
Astazi apar rezultatele oficiale ale topului 100 DjMag.Voi i-ati votat si voi i-ati ales iar acum a sosit momentul sa vedem cine este cel mai important Dj din lume si cine a ajuns in cei mai importanti 100.
Evident ca in fiecare an topul a scapat cu o zi inainte pe piata insa intr-o varianta ce nu poate fi considerata oficiala.
Locul 1 in aceasta varianta este ocupat tot de Armin van Buuren, pe locul 2 il gasim pe Tiesto iar pe 3 se afla Paul van Dyk. Clasamentul primilor 10 este completat de Above&Beyond (4), David Guetta (5), Ferry Corsten (6), Sasha (7), Markus Schultz (8), John Digweed (9) si Infected Mushroom (10).

Postul de radio britanic Kiss 100 va difuza o editie speciala pe data de 1 noimebrie, dedicata topului 100 DJ Mag. Pe parcursul a doua ore, aproximativ patru seturi din cadrul evenimentului vor fi transmise, pentru cei ce nu reusesc sa ia parte la eveniment.

Line-up-ul complet al show-ului din data de 29 octombrie este urmatorul: Laurent Garnier, Deadmau5, David Guetta, Mark Knight, Laidback Luke, Fedde le Grand, Josh Gabriel, Marcus Schulz, Marco Lenzi, Kyau & Albert si Beardyman.

Maine iti aduc si topul oficial.

0 comentarii: