Lansare Curtea Veche - "Cadaverosimil" de Toby Litt



Mail primit acum 20 de min. si pe care vreau sa vi-l ofer spre atentie:

"Dragii nostri,
Imi face o deosebita placere sa va invit joi, 4 septembrie, ora 19:00, la Libraria Carturesti, la lansarea volumului Cadaverosimil, semnat Toby Litt. Lansarea de carte va consta intr-un spectacol de teatru/performance pus in scena de trupa act1book1. In cadrul acestuia, tinerii regizori (Andrei Grosu si Ioana Petre) propun un concept de ‘lectura vizuala’ – experimentarea procesului de trecere de la litera si cuvant la imagine si senzatie prin mixed media. Dupa spectacol, ramaneti alaturi de noi la After hours cu ceai si muzica mixata de Rusu si Flore.

Proiectul act1book1 este initiat de Curtea Veche Publishing in colaborare cu Ioana Leca si Ioana Petre, studente la UNATC, regie teatru, si este sprijinit de Libraria Carturesti. Acesta propune o abatere de la formalismul lansarilor de carte, prin transpunerea textelor in medii multiple - teatru / performance / visual. Lectura vizuala se doreste a fi un alt mod de introducere a publicului in actul de interpretare a cartii – interactiv versus formal, afectiv versus detasare critica si o incercare de dezvoltare a raportului cititor-spectator-lectura-spectacol.

Cu cele mai bune ganduri,
Andreea Ionita
Account Manager
Griffon and Swans"

Asa ca nu uitati sa va treceti evenimentul in agenda si sa faceti tot posibilul pentru a nu rata acest eveniment deosebit.

0 comentarii: