Conspiratia Cora



Astazi am fost sa iau varii lucruri de la Cora. Un pic cam tarziu ca interval orar insa asta si pentru a evita dezlantuirea de cumparatori ce deobicei are loc in weekend.
Dupa ce am luat ce era de luat, aflandu-ma la casa imi dau seama ca trebuie sa achizionez si o cutie de prezervative.Ma uit la raftul unde deobicei le puteam gasi si soc...raftul era gol. Ma uit oarecum amuzat la raftul liber si imi zic ca probabil la acea casa se vandusera toate asa ca ma uit in jur. Insa din nou soc...toate rafturile de prezervative erau goale.La absolut TOATE casele.
Inaintand observ insa pe un alt raft o prezenta interesanta : 3 glow in the dark condoms. Adik dak vrei sa te joci de-a Jedi Knight atunci poti opta pentru acea solutie insa nu asta vroiam.
Cumva astazi dak vroiai sa cumperi prezervative de la Cora Pantelimon nu aveai de unde...sau de fapt aveai doar optiunea de glow in the dark.Iar dak asta nu-ti place atunci simplu nu faci sex, sau te duci la o farmacie.
Sa fie oare o conspiratie a Cora prin care sa incerce sa reduca numarul de acte sexuale pe care omul le poate avea pe parcursul unei zile, saptamani, luni?
Sau cei de la Love Plus si Durex nu au platit deci au fost scoase produsele de pe rafturi? Insa de ce sa lasi rafturile goale?
Sau...ceea ce pare cel mai posibil - romanii au inceput sa faca mai mult sex si astfel cererea este mai mare decat oferta. Iar in ideea asta poate fi si vremea de vina care te tot imbie la astfel de activitati.
Pana voi afla raspunsul draga cititorule iti urez spor si nu uita sa te si protejezi!

0 comentarii: