Vonyc Sessions, Paul van Dyk si DjMag au lansat in finalul lunii aprilie un concurs de mixuri castigatorii urmand a fi cantati in cadrul Vonyc Sessions.
Ei bine saptamana trecuta newsletter-ul lui Paul van Dyk anunta castigatorii printre care ma numar si eu. Astfel vineri de la ora 11:00 (ora Europei Centrale), ora 12:00 (ora Romaniei) mixul meu de 1 ora va fi cantat in cadrul Vonyc Sessions.
Despre mix pot spune ca este unul melodios, plin de vocale si care, zic eu si unii din cei care l-au ascultat, suna chiar bine.
Ascultarea o poti face introducand in Winamp - la "File" - "Play URL" adresa urmatoare : http://s1.radio.tilllate.com:8080/tilllate_channel11
Cateva informatii, pentru cei care nu sunt in domeniu despre brand-urile implicate ar fi cam asa : Vonyc Sessions powered by Tillate este un web radio al celei mai mari comunitati de muzica electronica din lume, in fiecare saptamana unii dintre cei mai importanti Dj ai planetei au emisiuni aici.
www.vonyc-sessions.com / www.tillate.com

Paul van Dyk este actualmente pe locul 4 in topul mondial iar in 2005 si 2006 a fost Dj-ul numarul 1 al planetei.
Mai multe detalii pe : www.paulvandyk.com

DjMag - DjMagazine - este cea mai importanta revista de clubbing din lume. Avand aceasta forta din 1997 anunta in fiecare an topul celor mai buni 100 de DJ, DJ votati de catre publicul care ii asculta.Mai multe detalii : www.djmag.com.

Cam asta ar fi si sper sa ma asculti, vineri de la ora 24:00.
Saptamana faina!

0 comentarii: