Citybeat Radio - City Sounds - ep.27



Ultima saptamana in care emisiunea mai ruleaza de la ora obisnuita, 23:00 (9 PM GMT) si probabil una dintre ultimele pe care le voi mai produce.
Saptamana asta te incant cu un line-up foarte interesant si care sigur iti va aduce placere in urechiushe :
ora 1 : Dj Rushen - www.myspace.com/djrushen - www.djrushen.ro - pe care-l poti auzi si in fiecare Miercuri pe ProFM Dance de la 22:00 cu a sa emisiune "Rushours" si care in aceasta saptamana iti propune un mix absolut excelent ce nu trebuie ratat.
ora 2 : Dj G.ReeP - www.profmdance.ro - www.groovehour.com - omul care iti incanta serile de vineri pe ProFM Dance de la 22:00 cu a sa emisiune "Press Play", omul care daca esti la Constanta il poti auzi cu emisiunea sa zilnica pe ProFM si cel care pune pasiune enorma in fiecare din mixurile sale.
Un magician al muzicilor care mai mult ca sigur te va face sa visezi cu ale sale "Smooth Soundz from the Black Sea Coast" si care este prezent pentru a doua oara ca invitat.
ora 3 : ultimul mix pe care l-am facut, personal, vocal, putin bizar pentru ca nu m-a interesat altceva decat transmiterea mesajului si pe care l-am intitulat "Please Forgive Me, I'm Sorry" care are si o dedicatie speciala pe care n-o voi dezvalui.
Uneori muzica poate exprima mai bine fata de cuvinte iar alteori poate fi un preludiu pentru cuvintele ce pot dezvolta explicatia.
Un mix ciudat, sincer, onest si pe care-l voi urca dupa emisie pentru a putea fi audiat sau blamat in voie.
Diseara de la 23:00 hai sa incheiem 7 luni de emisie impreuna, in care am incercat sa te bucur cu fiecare melodie cantata sau invitat adus...nu stiu cat am reusit dar sper ca macar in mica parte ti-am adus clipe de bucurie muzicala.

0 comentarii: