17 mai: NOAPTEA MUZEELOR 2008 Circuit Pentru Publicul Bucurestean

De Noaptea muzeelor, pentru a evita batai de cap si dureri de picioare, puteti merge la toate cele 12 muzee participante cu un autobuz special, pus la dispozitie de RATB.

Autobuzul circula regulat in intervalul 21.00-03.00 pe urmatorul traseu:
Muzeul National de Arta Contemporana (Calea 13 Septembrie) - Muzeul National Cotroceni (Bd. Geniului) - Muzeul Militar National (Str. Mircea Vulcanescu) - Piata Victoriei (Sos Kiseleff colt cu Monetariei) - statie pentru 3 muzee:>> Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul National de Geologie si Muzeul Taranului Roman, apoi mai multe opriri pe Calea Victoriei la: Muzeul George Enescu, Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul National de Arta al Romaniei, intersectia Calea Vicoriei cu Bd. Elisabeta (statie pt Muzeul Municipiului Bucuresti), Muzeul National de Istorie a Romaniei si apoi iar MNAC si tot asa.
Cu cele 2 exceptii (statia de pe Kiseleff si de la intersectia cu Bd. Elisabeta) toate opririle sunt exact in fata intrarii muzeelor.

Autobuzele circula regulat la interval de 20 de minute. Prima cursa pleaca de la 21.00 din fata MNAC, ultima cursa pleaca de la 03.00 tot de la MNAC si parcurge ultimul circuit.
Mentiune: dupa ora 01.00 nu se mai face statie la muzeele care se inchid.

Pentru programul detaliat al fiecarui muzeu puteti consulta brosura evenimentului disponibila la toate muzeele!

Neaparat sa colectionati biletele gratuite de la muzeele pe care vizitati, iar cand ati strans opt astfel de "dovezi" intrebati de cadoul binemeritat! Va asteptam la o noapte culturala deosebita!NOAPTEA MUZEELOR 2008: CIRCUIT PENTRU PUBLICUL BUCURESTEAN este un proiect finantat de AFCN

Sponsor unic BRD Societe Generale
Parteneri: RATB, Primaria Municipiului Bucuresti, RNMR
Parteneri media: Time Out Bucuresti, ProFM Dance, Gandul, ProTV Magazin, MTV, Liternet

0 comentarii: